reklama
adiika
Fanka BB :)
No i o to chodzi, żeby cały czas w domu nie siedzieć Ja już czasem kota do głowy dostaję. Mam ochotę na dyskotekę i kino, no ale to jeszcze muszę sobie odpuścić, póki mały tak się budzi w nocy. Chociaż dziś już o wiele lepiej spał, miał raptem dwie pobudki i z uśmiechem na twarzy wstał
Będziemy pisać list do gościa od działki, bo tylko taki kontakt do niego dostaliśmy.
Luxi kiedy planujecie chrzciny? Ile synek przybrał w miesiąc?
Zaraz na dwór z małym znikam jak tylko się naje.
Będziemy pisać list do gościa od działki, bo tylko taki kontakt do niego dostaliśmy.
chrzciny beda w czerwcu, robimy wspolne z moja bratowa, bo ona corke bedzie chrzcic za tydzien mam pediatre to go zwazy ale ciezki sie robi, ja czekam az moj sie obudzi, przewine i jesli nie bedzie mialczec to tez pojdziemy na dwor wczoraj zaliczylismy dlugi spacer, prawie codziennie wychodzimy czekam na wiosneNo i o to chodzi, żeby cały czas w domu nie siedzieć Ja już czasem kota do głowy dostaję. Mam ochotę na dyskotekę i kino, no ale to jeszcze muszę sobie odpuścić, póki mały tak się budzi w nocy. Chociaż dziś już o wiele lepiej spał, miał raptem dwie pobudki i z uśmiechem na twarzy wstał
adiika
To fajny pomysł z tymi chrzcinami Będzie wtedy już ciepło Ja idę na dwa wesela w czerwcu.
A nie przychodzi do Ciebie położna? Na pewno przybrał, bo i po zdjęciach widać Gdyby nie zdjęcia, to ja za dużych zmian u mojego synka bym nie zauważyła, dla mnie dalej jest malutki, no i jeszcze widzę po tym, że szybko muszę kupować większe rozmiary ubrań.
U nas klapa wyszła ze spaceru, bo po 5 min. postanowił sobie popłakać i musiałam wracać.
Ciekawe jak tam Kruczyca, bo ona miała termin na luty
A nie przychodzi do Ciebie położna? Na pewno przybrał, bo i po zdjęciach widać Gdyby nie zdjęcia, to ja za dużych zmian u mojego synka bym nie zauważyła, dla mnie dalej jest malutki, no i jeszcze widzę po tym, że szybko muszę kupować większe rozmiary ubrań.
U nas klapa wyszła ze spaceru, bo po 5 min. postanowił sobie popłakać i musiałam wracać.
Gosia na koniec stycznia Liwie urodzila dokladnie 25To fajny pomysł z tymi chrzcinami Będzie wtedy już ciepło Ja idę na dwa wesela w czerwcu.
u nas tez spacer nie wypalil, bo mlody chcial na cycu wisiec ja prosilam o wage polozna, ale ona nie ma wiec musze czekac na wizyte u pediatry, ale przybiera maly bo ciezki jest juz i czesc ubran za mala
adiika
Jejku to super Pewnie i tak tego nie przeczyta ale gratulacje Nie pamiętam czy czasem po usg genetycznym nie pisała, że miał być chłopiec Liwka bardzo ładne imię
Mój też jeszcze teraz lubi na cycu wisieć i czasem jest tak, że godzinę muszę leżeć aż on sobie pociumka, przy okazji się wyśpi i potem się budzi i od nowa zabawianie..
Luxi a kiedy na szczepienie idziesz?
U mnie coraz częściej pojawiają się myśli o drugim dziecku Z tym, że Teoś jest wymagającym dzieckiem i nie wiem jakbym miała dać sobie radę. Jest jeszcze kwestia mieszkania z teściami, bo tak sobie zapowiedziałam, że póki z nimi mieszkamy, to o drugim dziecku nie ma mowy.
Ja już też czekam na wiosnę <3
Mój też jeszcze teraz lubi na cycu wisieć i czasem jest tak, że godzinę muszę leżeć aż on sobie pociumka, przy okazji się wyśpi i potem się budzi i od nowa zabawianie..
U mnie coraz częściej pojawiają się myśli o drugim dziecku Z tym, że Teoś jest wymagającym dzieckiem i nie wiem jakbym miała dać sobie radę. Jest jeszcze kwestia mieszkania z teściami, bo tak sobie zapowiedziałam, że póki z nimi mieszkamy, to o drugim dziecku nie ma mowy.
no ale okazala sie niunia u niej szczepienie mam po niedzieli i bioderka tez o drugim dziecku mysle, ale tak za kilka latJejku to super Pewnie i tak tego nie przeczyta ale gratulacje Nie pamiętam czy czasem po usg genetycznym nie pisała, że miał być chłopiec Liwka bardzo ładne imię
adiika
Hej Co tam słychać?
Luxi jak po szczepieniu? Którą szczepionke wybralas?
U nas dobre wieści w sprawie działki. Wysłaliśmy list i wczoraj gościu oddzwonil, ze działka jest na sprzedaż Już nawet jest przekształcona na budowlaną, więc pewnie niedługo ją kupimy Jejuu cieszę się ogromnie, że może w końcu nam wyjdzie
Miałam w tygodniu sen, że jestem w ciąży, a @madziolina_p była fotografem i robiła sesję noworodkową
Mam też okazję na spotkanie się z koleżanką ze studiów, bo jakoś przypadkiem będzie w okolicy tylko nie wiem co z synkiem wtedy, czy go zabiorę ze sobą (przecież to taki cycoch..) czy może namówię ją na odwiedziny u mnie.
Nie wiem czy pisałam ale u nas wyszło uczulenie na banany :/ Teraz nie wiem czy od glutenu nie pojawiają nam się krostki. Bo mam też wrażenie, że ma uczulenie na laktozę. Czas znowu do pediatry się wybrać.
Ale wszystko chaotycznie napisałam A wszystko przez to, że z tel i nie widziałam tekstu w całości
Luxi jak po szczepieniu? Którą szczepionke wybralas?
U nas dobre wieści w sprawie działki. Wysłaliśmy list i wczoraj gościu oddzwonil, ze działka jest na sprzedaż Już nawet jest przekształcona na budowlaną, więc pewnie niedługo ją kupimy Jejuu cieszę się ogromnie, że może w końcu nam wyjdzie
Miałam w tygodniu sen, że jestem w ciąży, a @madziolina_p była fotografem i robiła sesję noworodkową
Mam też okazję na spotkanie się z koleżanką ze studiów, bo jakoś przypadkiem będzie w okolicy tylko nie wiem co z synkiem wtedy, czy go zabiorę ze sobą (przecież to taki cycoch..) czy może namówię ją na odwiedziny u mnie.
Nie wiem czy pisałam ale u nas wyszło uczulenie na banany :/ Teraz nie wiem czy od glutenu nie pojawiają nam się krostki. Bo mam też wrażenie, że ma uczulenie na laktozę. Czas znowu do pediatry się wybrać.
Ale wszystko chaotycznie napisałam A wszystko przez to, że z tel i nie widziałam tekstu w całości
ja mam zaburzenia hormonalne , z mezem staramy sie o dziecko od 2 lat, ale nie jakos z presja, tylko na luzie, teraz zastanawiam sie nad suplementem diety Inofem, ma pobudzac owulacje oraz poprawiac jakosc komorek jajowych, jestem ciekawa tego produktu, wlasnie polecany jest dla kobiet z zaburzeniami hormonalnymi, pcos, oraz po antykoncpecji (ja stosowalam ciurkiem 3 lata ) co myslicie?
reklama
napisz na staraczkach 2017, bo tam sa staraczki, ktore aktualnie piszaja mam zaburzenia hormonalne , z mezem staramy sie o dziecko od 2 lat, ale nie jakos z presja, tylko na luzie, teraz zastanawiam sie nad suplementem diety Inofem, ma pobudzac owulacje oraz poprawiac jakosc komorek jajowych, jestem ciekawa tego produktu, wlasnie polecany jest dla kobiet z zaburzeniami hormonalnymi, pcos, oraz po antykoncpecji (ja stosowalam ciurkiem 3 lata ) co myslicie?