reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No i o to chodzi, żeby cały czas w domu nie siedzieć :) Ja już czasem kota do głowy dostaję. Mam ochotę na dyskotekę i kino, no ale to jeszcze muszę sobie odpuścić, póki mały tak się budzi w nocy. Chociaż dziś już o wiele lepiej spał, miał raptem dwie pobudki i z uśmiechem na twarzy wstał :)
Będziemy pisać list do gościa od działki, bo tylko taki kontakt do niego dostaliśmy.

Luxi kiedy planujecie chrzciny? :) Ile synek przybrał w miesiąc?

Zaraz na dwór z małym znikam jak tylko się naje.

No i o to chodzi, żeby cały czas w domu nie siedzieć :) Ja już czasem kota do głowy dostaję. Mam ochotę na dyskotekę i kino, no ale to jeszcze muszę sobie odpuścić, póki mały tak się budzi w nocy. Chociaż dziś już o wiele lepiej spał, miał raptem dwie pobudki i z uśmiechem na twarzy wstał :)
Będziemy pisać list do gościa od działki, bo tylko taki kontakt do niego dostaliśmy.

Luxi kiedy planujecie chrzciny? :) Ile synek przybrał w miesiąc?

Zaraz na dwór z małym znikam jak tylko się naje.
chrzciny beda w czerwcu, robimy wspolne z moja bratowa, bo ona corke bedzie chrzcic :) za tydzien mam pediatre to go zwazy :) ale ciezki sie robi, ja czekam az moj sie obudzi, przewine i jesli nie bedzie mialczec to tez pojdziemy na dwor :) wczoraj zaliczylismy dlugi spacer, prawie codziennie wychodzimy :) czekam na wiosne

To fajny pomysł z tymi chrzcinami :) Będzie wtedy już ciepło :) Ja idę na dwa wesela w czerwcu.
A nie przychodzi do Ciebie położna? Na pewno przybrał, bo i po zdjęciach widać :) Gdyby nie zdjęcia, to ja za dużych zmian u mojego synka bym nie zauważyła, dla mnie dalej jest malutki, no i jeszcze widzę po tym, że szybko muszę kupować większe rozmiary ubrań.
U nas klapa wyszła ze spaceru, bo po 5 min. postanowił sobie popłakać i musiałam wracać.

Ciekawe jak tam Kruczyca, bo ona miała termin na luty :)

To fajny pomysł z tymi chrzcinami :) Będzie wtedy już ciepło :) Ja idę na dwa wesela w czerwcu.
A nie przychodzi do Ciebie położna? Na pewno przybrał, bo i po zdjęciach widać :) Gdyby nie zdjęcia, to ja za dużych zmian u mojego synka bym nie zauważyła, dla mnie dalej jest malutki, no i jeszcze widzę po tym, że szybko muszę kupować większe rozmiary ubrań.
U nas klapa wyszła ze spaceru, bo po 5 min. postanowił sobie popłakać i musiałam wracać.

Ciekawe jak tam Kruczyca, bo ona miała termin na luty :)
Gosia na koniec stycznia Liwie urodzila :) dokladnie 25 :)
u nas tez spacer nie wypalil, bo mlody chcial na cycu wisiec :) ja prosilam o wage polozna, ale ona nie ma :( wiec musze czekac na wizyte u pediatry, ale przybiera maly bo ciezki jest juz i czesc ubran za mala

Jejku to super :) Pewnie i tak tego nie przeczyta ale gratulacje :) Nie pamiętam czy czasem po usg genetycznym nie pisała, że miał być chłopiec :) Liwka bardzo ładne imię :)

Mój też jeszcze teraz lubi na cycu wisieć i czasem jest tak, że godzinę muszę leżeć aż on sobie pociumka, przy okazji się wyśpi i potem się budzi i od nowa zabawianie.. ;)

Luxi a kiedy na szczepienie idziesz?

U mnie coraz częściej pojawiają się myśli o drugim dziecku :) Z tym, że Teoś jest wymagającym dzieckiem i nie wiem jakbym miała dać sobie radę. Jest jeszcze kwestia mieszkania z teściami, bo tak sobie zapowiedziałam, że póki z nimi mieszkamy, to o drugim dziecku nie ma mowy.
Ja już też czekam na wiosnę <3

Jejku to super :) Pewnie i tak tego nie przeczyta ale gratulacje :) Nie pamiętam czy czasem po usg genetycznym nie pisała, że miał być chłopiec :) Liwka bardzo ładne imię :)

Mój też jeszcze teraz lubi na cycu wisieć i czasem jest tak, że godzinę muszę leżeć aż on sobie pociumka, przy okazji się wyśpi i potem się budzi i od nowa zabawianie.. ;)

Luxi a kiedy na szczepienie idziesz?

U mnie coraz częściej pojawiają się myśli o drugim dziecku :) Z tym, że Teoś jest wymagającym dzieckiem i nie wiem jakbym miała dać sobie radę. Jest jeszcze kwestia mieszkania z teściami, bo tak sobie zapowiedziałam, że póki z nimi mieszkamy, to o drugim dziecku nie ma mowy.
Ja już też czekam na wiosnę <3
no ale okazala sie niunia u niej :) szczepienie mam po niedzieli :) i bioderka tez :) o drugim dziecku mysle, ale tak za kilka lat

Hej :) Co tam słychać?
Luxi jak po szczepieniu? Którą szczepionke wybralas?

U nas dobre wieści w sprawie działki. Wysłaliśmy list i wczoraj gościu oddzwonil, ze działka jest na sprzedaż :D Już nawet jest przekształcona na budowlaną, więc pewnie niedługo ją kupimy :) Jejuu cieszę się ogromnie, że może w końcu nam wyjdzie :)

Miałam w tygodniu sen, że jestem w ciąży, a @madziolina_p była fotografem i robiła sesję noworodkową ;)

Mam też okazję na spotkanie się z koleżanką ze studiów, bo jakoś przypadkiem będzie w okolicy tylko nie wiem co z synkiem wtedy, czy go zabiorę ze sobą (przecież to taki cycoch..) czy może namówię ją na odwiedziny u mnie.

Nie wiem czy pisałam ale u nas wyszło uczulenie na banany :/ Teraz nie wiem czy od glutenu nie pojawiają nam się krostki. Bo mam też wrażenie, że ma uczulenie na laktozę. Czas znowu do pediatry się wybrać.
Ale wszystko chaotycznie napisałam ;) A wszystko przez to, że z tel i nie widziałam tekstu w całości :(

ja mam zaburzenia hormonalne , z mezem staramy sie o dziecko od 2 lat, ale nie jakos z presja, tylko na luzie, teraz zastanawiam sie nad suplementem diety Inofem, ma pobudzac owulacje oraz poprawiac jakosc komorek jajowych, jestem ciekawa tego produktu, wlasnie polecany jest dla kobiet z zaburzeniami hormonalnymi, pcos, oraz po antykoncpecji (ja stosowalam ciurkiem 3 lata ) co myslicie?

reklama
ja mam zaburzenia hormonalne , z mezem staramy sie o dziecko od 2 lat, ale nie jakos z presja, tylko na luzie, teraz zastanawiam sie nad suplementem diety Inofem, ma pobudzac owulacje oraz poprawiac jakosc komorek jajowych, jestem ciekawa tego produktu, wlasnie polecany jest dla kobiet z zaburzeniami hormonalnymi, pcos, oraz po antykoncpecji (ja stosowalam ciurkiem 3 lata ) co myslicie?
napisz na staraczkach 2017, bo tam sa staraczki, ktore aktualnie pisza

Do góry