reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej.
Luxi gratuluję Ci :) Teraz mamusia pełną parą ;) Te nasze chłopaki to prawie jak bliźniaki w wymiarach i wagowo, z tym, że Twój po terminie a mój ponad 2 tygodnie przed terminem :D Pokaż nam Natanielka :)

Napiszę pokrótce co u nas: synek to gaduła straszna i śmieszek i wzdycha, buczy, mruczy, sam zaczepia :) Niestety nie kwapi się do obrotów :/ Parę razy mu się udało ale tak to jakiś niechętny. Nie wiem dlaczego ale moi rodzice ciągle mi dogadują, że on już siedzieć powinien, a wg mnie to za wcześnie jeszcze. Tyle tylko, że nogi prostuje do stania, ale tego też kategorycznie zabraniam, bo za mały. Nocki z przewagą kręcenia się non stop.. :/ Ale potem śpimy prawie do południa. Tydzień temu mieliśmy pierwsze szczepienie i zniósł je dobrze.

Ja już nie mam siły do męża i dziś w ramach protestu nie jem NIC, oprócz łyżeczki spróbowanego obiadku dla synka.

A co tam u Was?

20170124-083200.jpg

oto moj krolewicz ♥ zdjecie z wtorku, ma juz trzy tygodnie :)
o co z mezem sie poklocilas? tym, ze maly jest malo aktywny ja bym sie nie przejmowala, bo kazde dziecko rosnie w swoim tempie i jak bedzie gotowyto zacznie pelzac, przekrecac sie i siadac :) pokaz nam malego :)

Śliczności malusie :) Ale urośnie szybko, zobaczysz :) Mój też był taki i teraz jak patrzę na stare fotki, to trudno uwierzyć, że to te same dziecko ;) Teraz ma 72 cm i waży 8700g.

Z mężem miałam kłótnię o to, że miał szukać kontaktu do gościa od działki naprzeciwko (bo w końcu się zdecydował, że jednak będziemy się budować) i obiecał mi, że w dwa dni to załatwi i jak zwykle klapa. Woli siedzieć i grać niż dup*ko ruszyć.. To się zbuntowałam i podziałało ;D Dziś geoportal nie działa, ale jutro już ma to załatwić na 100%, bo brakuje mu jeszcze nr działki. Ja zobaczę...

Szwagierka wprowadziła się do swojego nowo wybudowanego domu, ale co weekend tu śpi. Jej syn ma non stop katar od listopada i w końcu moje dziecko też zarazili, o teściach nie wspomnę jak nosami ciągali też ostatnio, to jak tu chować dziecko? Szkoda, że maseczek im nie kazałam nosić.
A i masz rację Lux. Nie będę się już tak przejmować, że jedno już umiało to i tamto, a mój jakiś opóźniony. Pożaliłam się, że nie chce się obracać a wieczorem jeszcze fiknął kilka razy. Więc wszystko przyjdzie z czasem :)

Przychodzi do Ciebie położna? Jak mąż, szwagierka i teściowa?
IMG_20170121_012426.jpg
IMG_20170122_155437.jpg
Włoski ma już tak długie, że i kitka mu robię, jak da, bo nie lubi jak wiążę gumkę ;)

Załączniki

• IMG_20170121_012426.jpg
    IMG_20170121_012426.jpg
    624,8 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_20170122_155437.jpg
    IMG_20170122_155437.jpg
    763,1 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Śliczności malusie :) Ale urośnie szybko, zobaczysz :) Mój też był taki i teraz jak patrzę na stare fotki, to trudno uwierzyć, że to te same dziecko ;) Teraz ma 72 cm i waży 8700g.

Z mężem miałam kłótnię o to, że miał szukać kontaktu do gościa od działki naprzeciwko (bo w końcu się zdecydował, że jednak będziemy się budować) i obiecał mi, że w dwa dni to załatwi i jak zwykle klapa. Woli siedzieć i grać niż dup*ko ruszyć.. To się zbuntowałam i podziałało ;D Dziś geoportal nie działa, ale jutro już ma to załatwić na 100%, bo brakuje mu jeszcze nr działki. Ja zobaczę...

Szwagierka wprowadziła się do swojego nowo wybudowanego domu, ale co weekend tu śpi. Jej syn ma non stop katar od listopada i w końcu moje dziecko też zarazili, o teściach nie wspomnę jak nosami ciągali też ostatnio, to jak tu chować dziecko? Szkoda, że maseczek im nie kazałam nosić.
A i masz rację Lux. Nie będę się już tak przejmować, że jedno już umiało to i tamto, a mój jakiś opóźniony. Pożaliłam się, że nie chce się obracać a wieczorem jeszcze fiknął kilka razy. Więc wszystko przyjdzie z czasem :)

Przychodzi do Ciebie położna? Jak mąż, szwagierka i teściowa?
Zobacz załącznik 793008
Zobacz załącznik 793010
Włoski ma już tak długie, że i kitka mu robię, jak da, bo nie lubi jak wiążę gumkę ;)
Boziu jak maly urosl!!! cudowny jest ♥
tesciowa hm, no jezdzimy tam i ona przyjezdza tu, ale malego miala raz na rekach przez 10 minut i oddala Tomkowi bo niby ciezki jest maly (mial wtedy niecale 3 kg wiec sorry) a jak tam pojedziemy to tyle co podejdzie, popatrzy, rozczuli sie i idzie w pizdu, szwagierka tez malego na rekach nie miala, ale to ja jej go nie daje, wiadomo czemu, jak szlismy u tesciowej w niedziele na dwor i Tomek zaproponowal siostrze wozek to 4 razy sie prosil, wziela, ale tak sie mnie bala idac z tym wozkiem, ze lapala kaluze i dziury i jej ten wozek zabralam :D wozek pralam i mylam w domu ehhh, a tak to lazi za mna i malym lub Tomkiem i ciagle go glaszcze i mialczy nad nim co mnie wkurza, bo nie lubie jak mi ktos stoi lub chodzi za dzieckiem, wrrr
kiedy budowa ruszy?
a tesciowie jak sie zachowuja tak ogolnie? jak tam siostra?

Do góry