reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

No ja też plauję trzymać pare minut pupe troche wyżej i dac się plemnikom "zadomowić" ;) Ale potem podobno po ok 15-20 min dobrze jest pod prysznicem je dobrze wypłukać waśnie używając miesni kegla, żeby nie przykleiły się do scianek i nie torowały drogi nowym nastepnego dnia :)

reklama
A ja tego nie slyszalam aljesle czytalam ze najlepiej jak mezczyzna konczy w pozycji na pieska badz na lyzeczki bo niby głębiej dochodzą plemniki i mniejdza droge musza pokonac

Ej a myślicie, że dobrze miec orgazm w czasie jego orgazmu? Bo się zastanawiałam czy może pomogłaby ta większa ilosć "soków" przetransportować te plemniki dalej :) Ale z drugiej strony może te skurcze wtedy będą wypychać je na zewnątrz..?:confused: albo właśnie do środka..? haha tyle dylematow :-D

Podobno na chlopaka lepiej miec a na dziewczynke lepiej sie powstrzymac. Tylko jak?? ;) Justyna kiedy tescik?

Nie wiem. @na 17 planowana. Pamietam ze bylam na becie ostatnio bo test byl negatywny a nastepny ledwo ledwo widoczny

reklama
No to ja moge miec, bo chce pierwszego chłopca :) (nie ma jak starszy brat! :)) Justyna trzymamy kciuki i zaserwuj nam dobrą nowine! :)

Do góry