reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No ja od jutra zaczynam, już zaplanowałam kolację, kupilam mieso, zrobie krwistego steka na potencję i czerwone winko dla relaksu :tak: Ale zaplanowaliśmy, że pzez tydzień tych płodnych będziemy to robic codziennie więc zacznie się maraton :-D

hahah nikt nie mówił że będzie lekko! ;) dam mu odpoczać w fazie niepłodnej ;) a tak na serio to nie wiem czy to coś da, ale chociaż nie przeoczymy w ten sposób owulacji :) a wy macie jakieś sposoby? trzymacie nogi w górze po przytulaniu czy coś takiego? :p

Ja na szczescie bez jakiegoś specjalnego patrzenia w kalendarz i liczenia czuje ze to te szczesliwe dni i mojemu tez nie daje odpoczac tylko kaze wracac z pracy szybko i juz wie co sie bedzie dzialo ;) ja podkladalam sobie tylko poduszke pod tylek i tyle.

reklama
Ja dzieki testom wiem Kiedy mam owulke a tak bym.chyba nie wyczula.kiedy akurt to ten dzien a dni plodne po sluzie I na mojego Ł zawsze mam ochote czy plodne czy nieplodne wiec tym sie nie sugeruje ze zwiekszone jest libido bo ja mam zawsze hi hi:-D taaa nieraz tak do jaj trzymam nogi do gory albo zeslizguje sie z lozka zeby miec pupe wyzej hy hy a on sie ze mnie smieje bo to i tak nie dziala :-D i zaciskam i cwicze te.miesnie w srodku pochwy :-D

Do góry