reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No ja od jutra zaczynam, już zaplanowałam kolację, kupilam mieso, zrobie krwistego steka na potencję i czerwone winko dla relaksu :tak: Ale zaplanowaliśmy, że pzez tydzień tych płodnych będziemy to robic codziennie więc zacznie się maraton :-D

hahah nikt nie mówił że będzie lekko! ;) dam mu odpoczać w fazie niepłodnej ;) a tak na serio to nie wiem czy to coś da, ale chociaż nie przeoczymy w ten sposób owulacji :) a wy macie jakieś sposoby? trzymacie nogi w górze po przytulaniu czy coś takiego? :p

Ja na szczescie bez jakiegoś specjalnego patrzenia w kalendarz i liczenia czuje ze to te szczesliwe dni i mojemu tez nie daje odpoczac tylko kaze wracac z pracy szybko i juz wie co sie bedzie dzialo ;) ja podkladalam sobie tylko poduszke pod tylek i tyle.

reklama
Ja dzieki testom wiem Kiedy mam owulke a tak bym.chyba nie wyczula.kiedy akurt to ten dzien a dni plodne po sluzie I na mojego Ł zawsze mam ochote czy plodne czy nieplodne wiec tym sie nie sugeruje ze zwiekszone jest libido bo ja mam zawsze hi hi:-D taaa nieraz tak do jaj trzymam nogi do gory albo zeslizguje sie z lozka zeby miec pupe wyzej hy hy a on sie ze mnie smieje bo to i tak nie dziala :-D i zaciskam i cwicze te.miesnie w srodku pochwy :-D

Do góry