reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wszystkim życzę molego i udanego starania. Gosik ile dni po terminie? Mi w poprzedniej tez wychodziły 1 krechy dopjero na becie wyszlo

Hej Dziewczyny! Happy valentine day! :D Gosik dopóki @ nie ma jest jeszcze szansa! Cassiah witaj! Powodzenia w staraniach. Nam też już się udzielił walentynkowy nastrój ;-), ale testy owu wychodzą negatywne, więc raczej się nie uda. Pozdrawiam i upojnych walentynkowych wieczorów życzę ;)

Ja jak na razie testow nie robie bo mam pozno owulke a jak przeoczymy to moze i lepiej bo te ciagle wyczekiwanie na wszystko mnie juz wykancza i przerasta ale glowa do gory bedzie co bedzie ;-) ;-) gosik @ nie ma &&&&&&zacisniete !! ;-) ;-)

Dziewczyny trzymam za Was kciuki! I pamietajcie, że testy nie są nieomylne a "okres" też nic nie znaczy, bo często kobiety mają krwawienia w pierwszy miesiącach ciąży waśnie w okolicach @ ! Moja przyjaciołka tak miała - była pewna, że jest w ciaży, na dzień @ zrobiła test i wyszedl negaywny, a nast. dnia dostała "okres". Oczywiście to nie był okres, bo jak już po kolejnych tyg źle się czuła i poszała do lekarza okazało się, że jest w 6 tyg ciąży. I nie, nie były to plamienia, ale normalne krwawienia jak na @. Dziecko urodziło się miesiac temu całe i zdrowe :)

Ja tez nie ufam tym testom az tak zeby sie cieszyc lub plakac przez jedna czy dwie kreski :) o ile ten prawdziwy okres nie przyjdzie do poniedziałku ide na bete i wtedy sie okaze jak bedzie wskazywac ze cos sie dzieje pojde jeszcze w srode lub czwartek i zobaczymy czy rosnie ;)

reklama
Do góry