reklama
Cassiah
Fanka BB :)
To daj znać jakie dokładnie badania były w tym Twoim pakiecie Ja już nie wiem czy powinnam sie na zapas martwić o ten progesteron skoro TSH mam idealne... Ahh chyba się starzeję i mnie hipochondria jakaś łapie albo jakieś świrowanie przedciążowe (oby nie )
Gosik93
Wyluzuj troche jak dziecko ma byc to nic mu nie przeszkodzi ani wiek matki ani brak kwasu ani niezdrowe jedzenie czy cos. A jak ma sie nie udac to i milion witamin i badan nie pomoże tak naprawde. Ale spokoj jest najważniejszy. Ja z K przyjęliśmy zasade ze poprostu nie bedziemy dbac o to by dziecka nie bylo nie kupywalismy testow owu gin tez mi nie dal zadnych badan bo powiedzial ze mam wszystko w porzadku i nagle by mi sie nic nie zmienilo zeby mnie zamykac w szklaną banke,a ze kwas biore od dawna to tez jakos nie przygotowywalam sie zbytnio.
Cassiah
No tak w sumie racja, ja też miałam takie podejście wczesniej. Chciałam tylko USG dopochwowe zrobić, bo to mi sie wydaje niezbedne, poniewaz nigdy w życiu nie miałam więc chciałam wiedziec czy jestem tam poprawnie zbudowana, czy nie ma endometriozy itd. Poza tym 2 lata temu odstawiłam tabsy po 10 latach i od pierwszego miesiaca miałam miesiączki jak w zegarku więc nie obawiałam sie niczego. Jednak moja gina tak się zajarała faktem, że planuję ze jak powypisywala mi te wszystkie badania za 360 zl, potem ja zaczełam na fora wchodzić i to wszystko nakumulowało we mnie stres... Jednak święte słowa, że niewiedza jest błogosławieństwem!
Gosik93
Nie ma co sie martwic na zapas chociaz wiem ze to trudne ale jakos trzeba sie opanowac bo stres to najgorsze co moze byc w tym momencie. I nie wierz we wszystko co pisza w internecie kazda z nas wie co dla niej najlepsze ja mimo ze jestem mloda najpierw slucham to co mowi mi organizm i intuicja i jak do tej pory ani razu sie nie "oszukalam"
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Madziooolka juz mozecie zaczac dzialaaac ;-) ;-) ;-) witam Nowa staraczkee ;-) ;-) ;-)
madziolina_p
No dziś mały u babci, my do knajpy ze znajomymi na kolacje, a potem do łóżeczka troszkę się popsytulac
reklama