reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Boze dziewczyny....leze z magnezem i brzuch boli :( wracalismy z zakupow, dojezdzaismy do ronda i nagle wybil sie z ronda facet autem, wjechal na nasz pas pod prad i w brame wjechal (sugeruje, ze tam mieszka) gdyby nie szybka reakcja Tomka to lewego boku bysmy nie mieli!!!
zaczelismy trabic i wyzywac go, ale jaki byl stary dziad oburzony!!!!!

reklama
no malo brakowalo,stracha sie najedlismy
doskonale cie rozumiem ja tez bylam w takiej sytuacji ogolnie ludzie ostatnio jezdza jak debile mnie kiedys facet puknal i do mnie z morda ze nic nie zrobil zebysmy sie odwalili starszy facet to byl a podszedl gosc i mowi ze widzial jak nas puknal i morde zamknal.

doskonale cie rozumiem ja tez bylam w takiej sytuacji ogolnie ludzie ostatnio jezdza jak debile mnie kiedys facet puknal i do mnie z morda ze nic nie zrobil zebysmy sie odwalili starszy facet to byl a podszedl gosc i mowi ze widzial jak nas puknal i morde zamknal.
my chcemy kamerke kupic do auta i wtedy ciekawe czy ktos bedzie taki madry

Dziewczynki jutro rano mam druga inseminacje, trzymajcie kciuki :) To juz ostatni raz i zamykam te 2 pelne lata staran i od stycznia robimy przerwe. Ja juz tak dluzej nie moge, ciagle tylko lekarze, tempki, tabletki, terminy, juz nie mam sily, oboje z S. czujemy ze potrzeba nam przerwy. Dajemy sobie przerwe do poł roku i po wakacjach wypoczeci wracamy do staran. Moj S jest na 4tym roku prawa i musi wszystkie egzaminy dac i niech sie na tym skupi, ja chce sie zapisac na jakies fajne zajecia, moze kupimy pieska i w ogole odciac sie od tego tematu i znowu cieszyc sie zyciem jak kiedys. Moze nam to dobrze zrobi, dla zwiazku i dla kazdego z osobna...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki jutro rano mam druga inseminacje, trzymajcie kciuki :) To juz ostatni raz i zamykam te 2 pelne lata staran i od stycznia robimy przerwe. Ja juz tak dluzej nie moge, ciagle tylko lekarze, tempki, tabletki, terminy, juz nie mam sily, oboje z S. czujemy ze potrzeba nam przerwy. Dajemy sobie przerwe do poł roku i po wakacjach wypoczeci wracamy do staran. Moj S jest na 4tym roku prawa i musi wszystkie egzaminy dac i niech sie na tym skupi, ja chce sie zapisac na jakies fajne zajecia, moze kupimy pieska i w ogole odciac sie od tego tematu i znowu cieszyc sie zyciem jak kiedys. Moze nam to dobrze zrobi, dla zwiazku i dla kazdego z osobna...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
moze sie teaz uda!!! ja kciuki mam nadal zacisniete!

Do góry