reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dziewczynki czuje sie dobrze ale testowanie dopiero 22.12 :)

Jesli teraz sie nie uda to robimy pol roku przerwy od staran. Po pierwsze juz nie wytrzymujemy psychicznie, ja sie stalam wrakiem czlowieka a po drugie moj S akurat jest na ostatnim roku prawa i ma kilka waznych ostatnich egz do zdania do czerwca. Lepiej zeby sie nie trafila teraz ciaza bo znowu to wszystko sie przeciagnie a on juz ma 27 lat, juz 7 lat studjuje... Takze mysle ze dobrze nam zrobi przerwa, a po wakacjach wrocimy ze zdwojona sila :)

Powiem wam ze latwiej zniesc 6 miesiecy bez staran niz 6 miesiecy bezowocnych staran. U mnie akurat mija 2 lata bezowocnych i ja juz nie moge, nie mam sily a zycie i zdrowie mam jedno.

Luxi bardzo mi przykro ze tak sie stalo ale dobrze Adi powiedziala najwazniejsze ze Twoj maz wyszedl caly i zdrowy!!

Adii oby jakos magia nadchodzacych swiat wplynela na twoja sis pozytywnie i zebyscie sie pogodzily. Musi tak byc! Przeciez nawet wrogowie sie na swieta jednocza.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.
Luxi mam nadzieję, że złość na męża już z Ciebie zeszła ;) Jak się czujesz? Już coraz bliżej termin ^^

Kasiu jeszcze tylko 6 dni do testowania :) A co do siostry, to tak patrzę, że napisałaś w poniedziałek, a ona zadzwoniła do mnie we wtorek. Ale była to raczej taka luźna rozmowa o prezentach, bez żadnych przeprosin, czy tłumaczeń tamtego wydarzenia. Więc domyślam się, że chodziło jej o to by już puścić to w niepamięć.

Prezenty mam już prawie dopięte na ostatni guzik. Ile to wydatków, masakra. Wigilię spędzimy pierwszy raz tu u męża, w 1. dzień świąt do moich rodziców, a w drugi pewnie pojedziemy do babć męża.

A jak Wasze przygotowywania do świąt? :)

Mąż po powrocie bardzo cierpiał przez tą nogę.. :/ Teraz już troszkę lepiej się czuje, ale tak jak mówiłam, że będzie, mam teraz dwoje pod opieką i nie jest lekko.
Synek śmieję się codziennie w głos aż serce rośnie :) W poniedziałek skończyliśmy już 5 miesięcy. Najgorsze, że najbardziej interesuje go telewizja i staram się z tym walczyć, no ale mąż mu pozwala oglądać, bo wtedy jest spokój.

Czekam na "prawdziwe" białe święta ;P

Hej.
Luxi mam nadzieję, że złość na męża już z Ciebie zeszła ;) Jak się czujesz? Już coraz bliżej termin ^^

Kasiu jeszcze tylko 6 dni do testowania :) A co do siostry, to tak patrzę, że napisałaś w poniedziałek, a ona zadzwoniła do mnie we wtorek. Ale była to raczej taka luźna rozmowa o prezentach, bez żadnych przeprosin, czy tłumaczeń tamtego wydarzenia. Więc domyślam się, że chodziło jej o to by już puścić to w niepamięć.

Prezenty mam już prawie dopięte na ostatni guzik. Ile to wydatków, masakra. Wigilię spędzimy pierwszy raz tu u męża, w 1. dzień świąt do moich rodziców, a w drugi pewnie pojedziemy do babć męża.

A jak Wasze przygotowywania do świąt? :)

Mąż po powrocie bardzo cierpiał przez tą nogę.. :/ Teraz już troszkę lepiej się czuje, ale tak jak mówiłam, że będzie, mam teraz dwoje pod opieką i nie jest lekko.
Synek śmieję się codziennie w głos aż serce rośnie :) W poniedziałek skończyliśmy już 5 miesięcy. Najgorsze, że najbardziej interesuje go telewizja i staram się z tym walczyć, no ale mąż mu pozwala oglądać, bo wtedy jest spokój.

Czekam na "prawdziwe" białe święta ;P
tak przeszla zlosc, szukamy nowego auta, jutro jedzie Tomek z moim tata jedno ogladac :) ja nadl dwupak, malemu dobrze w brzuszku, co do tv, moja bratanica ma 8 miesiacy i kocha tv, bajki leca non stop i krzywda sie nie dzieje :)

Najlepiej u mamusi jeszcze :) Chce urosnąć dobrze chłopak i mu niespieszno ;) Chociaż nie wiadomo czy jakaś akcja zaraz się nie zadzieje :p Teraz żyjesz jak na bombie ;] Czop Ci jeszcze nie odchodzi?
Moja siostra jest pedagogiem i powiedziała mi o badaniach, które wykazały, że oglądanie przez niemowlęta i dzieci telewizji opóźnia rozwój mowy. Ale moja siostra ta młodsza była już chowana na telewizji i nie przypominam sobie żeby miała problemy. Jednak ja się boję, bo wydaje mi się, że mój robi niektóre rzeczy z opóźnieniem, np. dopiero niedawno zaczął brać zabawki do rączek i się nimi bawi. Pediatra powiedział, że absolutnie nie ma powodu do zmartwień, ale ja porównuję go z innymi dziećmi na tym etapie..

Najlepiej u mamusi jeszcze :) Chce urosnąć dobrze chłopak i mu niespieszno ;) Chociaż nie wiadomo czy jakaś akcja zaraz się nie zadzieje :p Teraz żyjesz jak na bombie ;] Czop Ci jeszcze nie odchodzi?
Moja siostra jest pedagogiem i powiedziała mi o badaniach, które wykazały, że oglądanie przez niemowlęta i dzieci telewizji opóźnia rozwój mowy. Ale moja siostra ta młodsza była już chowana na telewizji i nie przypominam sobie żeby miała problemy. Jednak ja się boję, bo wydaje mi się, że mój robi niektóre rzeczy z opóźnieniem, np. dopiero niedawno zaczął brać zabawki do rączek i się nimi bawi. Pediatra powiedział, że absolutnie nie ma powodu do zmartwień, ale ja porównuję go z innymi dziećmi na tym etapie..
prosze Cie, ja sie wychowalam na tv i zyje i mam sie dobrze, nasze mamy sie nie ciackaly z nami, nie bylo czasu na myslenie, czy tv zaszkodzi :D bylam na usg w srode i maly ma 2900, jutro wejde w 39+0 czyi koncoweczka, brzuch opadl i juz w sumie wisi a nie sterczy :)

Adiika prosze nie porownuj swojego dziecka do innych. Mija sie pare razy obrocila z miesiac temu, a potem przestala i nie obraca sie narazie, ale za to lapie sie moich rak i podnosi do siedzenia i sie zlosci jak nie moze hehe
Luxi no no juz na dniach bedziesz miala swoj cud!
Kasiu jak sie czujesz? Jakies objawy?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu jeszcze 2 dni i testujesz! Jak sie czujesz Kochana?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Normalnie :) Nie licze na cud bo w tym miesiacu odpuscilam, nie bralam zadnych wspomagaczy, to iui tez tak odbebnilam na predce, nawet potem nie poszlam do lekarza spr czy jajeczko peklo i w ogole jakos nie wierze juz w te iui... Moze tak mialo byc, moze dzieki temu S.skonczy te studia, ja dojde do siebie po tych 2 latach, wszystko sie ulozy i kiedys na spokojnie dzidzia sama przyjdzie :) Narazie planujemy psa kupic :) Beagle! Wiecie jaki to? Ja jestem zakochana :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry