reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Kasiu ja jestem z woj. pomorskiego i taki widok mam z pokoju :) Mieszkamy 2 km za główną wioską i wieje tu pustkami ;)
Niestety dziś już się wszystko topi, ale mam nadzieję, że za trochę będą białe święta :)
To niech teraz dobrze dojrzewa ten pęcherzyk ;) To iui wypadnie gdzieś na 10 grudnia?

Kurcze popsuły mi się relacje z siostrą :/ Ale w większości ona zawiniła. Chciałam jej zrobić niespodziankę urodzinową ale tak się wykręciła, że nie pojechaliśmy do niej.. Potem dostałam "suchego" sms'a, że dziękuje za prezent mnie i mężowi (złożyliśmy się ze znajomymi). Powiedziałam jej, że już nigdy do niej nie pojadę i pewnie dlatego. Obyśmy się zdążyły pogodzić do świąt, bo nie lubię niedomówień.

Kasiu ja jestem z woj. pomorskiego i taki widok mam z pokoju :) Mieszkamy 2 km za główną wioską i wieje tu pustkami ;)
Niestety dziś już się wszystko topi, ale mam nadzieję, że za trochę będą białe święta :)
To niech teraz dobrze dojrzewa ten pęcherzyk ;) To iui wypadnie gdzieś na 10 grudnia?

Kurcze popsuły mi się relacje z siostrą :/ Ale w większości ona zawiniła. Chciałam jej zrobić niespodziankę urodzinową ale tak się wykręciła, że nie pojechaliśmy do niej.. Potem dostałam "suchego" sms'a, że dziękuje za prezent mnie i mężowi (złożyliśmy się ze znajomymi). Powiedziałam jej, że już nigdy do niej nie pojadę i pewnie dlatego. Obyśmy się zdążyły pogodzić do świąt, bo nie lubię niedomówień.
mowisz o tej 11-letniej tak?

Adii no to widok z okna masz bomba!! Czy to ze sniegiem czy bez :) A kiedy teraz bedziesz sie widziec z siostra? Najlepiej w cztery oczy pogadac i wyjasnic bo przez smsy to wiesz... Moze na Mikolajki bedzie okazja?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Luxi o tej starszej 28-letniej ;)

Ja już się tym widokiem znudziłam ;P Ale dziękuję ;)
Z siostrą prawdopodobnie dopiero w święta się zobaczę :/ Ona mieszka i pracuje w Gdańsku, a to 100 km ode mnie. Nie lubię takiej chorej atmosfery między nami, zawsze się dobrze dogadywałyśmy, ale teraz mam swoją rodzinę i już nie jeżdżę do niej tak często, jak wcześniej i dlatego rodzą się takie problemy :/

Hej. Dojechał mój thermomix i upiekłam już bułki, zrobiłam masło, na śniadanie omlet biszkoptowy i zaraz zabieram się za pizzę :)

Łapię się na tym, że mam mega słabość do słodkiego :/ Codziennie muszę coś zjeść, a waga spada. To chyba przez te karmienie piersią ;)

Luxi jak po wizycie? :)

Luxi o tej starszej 28-letniej ;)

Ja już się tym widokiem znudziłam ;P Ale dziękuję ;)
Z siostrą prawdopodobnie dopiero w święta się zobaczę :/ Ona mieszka i pracuje w Gdańsku, a to 100 km ode mnie. Nie lubię takiej chorej atmosfery między nami, zawsze się dobrze dogadywałyśmy, ale teraz mam swoją rodzinę i już nie jeżdżę do niej tak często, jak wcześniej i dlatego rodzą się takie problemy :/
dogadasz sie z siostra nie ma martw sie :) moze ona cos zrozumie i wyciagnie reke na zgode?

Oj chciałabym, żeby to była prawda.. tylko wiem, że tak nie będzie, bo ma trudny charakter i pewnie przemowimy do siebie dopiero łamiąc się opłatkiem :/

Zaraz zacznę wyszukiwać sobie objawy ciążowe hehe ;) Chce mi się już spać, a zawsze chodzę tak po północy, przeważnie między 1 a 2. To tylko zwykłe wkręcanie sobie ;D

Luxi no i jak ta Twoja wizyta? :) Pytałam wyżej ale nie odpisalas ;P

Spotkałam się dziś z koleżanką i pogadalysmy. W końcu miałam okazję z kimś innym niż w kółko mąż, tesciowie i rodzice :) Mamy w planach wyjście w sobotę w większym babskim gronie ale czy wypali to wątpię. Małego bym zostawiła z moją mamą :)

Dobranoc :*

reklama
Oj chciałabym, żeby to była prawda.. tylko wiem, że tak nie będzie, bo ma trudny charakter i pewnie przemowimy do siebie dopiero łamiąc się opłatkiem :/

Zaraz zacznę wyszukiwać sobie objawy ciążowe hehe ;) Chce mi się już spać, a zawsze chodzę tak po północy, przeważnie między 1 a 2. To tylko zwykłe wkręcanie sobie ;D

Luxi no i jak ta Twoja wizyta? :) Pytałam wyżej ale nie odpisalas ;P

Spotkałam się dziś z koleżanką i pogadalysmy. W końcu miałam okazję z kimś innym niż w kółko mąż, tesciowie i rodzice :) Mamy w planach wyjście w sobotę w większym babskim gronie ale czy wypali to wątpię. Małego bym zostawiła z moją mamą :)

Dobranoc :*
a dzieki, Nataniel ma 2700, ulozony jest glowka do dolu nadal, ale glowka blizej prawej strony i fajnie se lezy wygiety :) brak rozwarcia, skurczy zero wiec pewnie cierpliwie czeka na 24 grudnia :) przeplywy ok, cala reszta tez ;) tylko zno zly mocz i jade wlasnie zaraz na posiew, musze jeszcze brac magnez bo mocno twardnieje brzuch i mam silne skurcze nog az codzic ciezko, niebawem mam go odstawic. Jesli chcesz wyjsc to wyjsc, odetchnij troche, wyszuma sie ;)

Do góry