Bryka naszego synka, cudenko!!!! czeka na nas w sklepi, czekamy az dojdzie fotelk
reklama
adiika
Fanka BB :)
Znajomy ładny wózio Tesciowie wolą jak jest chłód :/ Mąż ma zamówić grzejnik, a póki co dogrzewamy do kąpieli pokój wentylatorem.
Kasia o ktorej masz wizytę? Na znanylekarz.pl ta lekarka ma opinię oschłej ale w większości przypadków skutecznej osoby Kciuki za wizytę i daj znać co Ci powie
U mnie pada. Chyba zacznę ćwiczyć, bo pomimo powrotu do wagi sprzed ciąży, to i tak źle wyglądam, a za miesiąc jeszcze idziemy na wesele.
Kasia o ktorej masz wizytę? Na znanylekarz.pl ta lekarka ma opinię oschłej ale w większości przypadków skutecznej osoby Kciuki za wizytę i daj znać co Ci powie
U mnie pada. Chyba zacznę ćwiczyć, bo pomimo powrotu do wagi sprzed ciąży, to i tak źle wyglądam, a za miesiąc jeszcze idziemy na wesele.
to, ze oni lubia chlod nie znaczy, ze i Wam am byc zimno!Znajomy ładny wózio Tesciowie wolą jak jest chłód :/ Mąż ma zamówić grzejnik, a póki co dogrzewamy do kąpieli pokój wentylatorem.
u nas slonce na calego, piekna jesien
ja jestem ciekawa ile przytyje do konca ciazy, poki co 5 kg na plusie
adiika
No dokładnie tak samo myślę jak Ty i wychodzi na to, że sami nie pamiętają, jak mieli w domu małe dzieci jak wtedy palili w piecu.. W tamtym roku było tak zimno w domu, że ja spałam w skarpetkach cały czas i oprócz kołdry dodatkowo dwie warstwy grubego koca. A nos miałam jak kawałek sopla. Niby w tym roku mieli te dziury na strychu połatać czy coś, bo tamtędy te całe ciepło ucieka i g*wno zrobili, więc szykuje się znowu na powtórkę ;(
A nie mówiłam, że mało przytyjesz i zostały Ci tylko 3 miesiące Ja przytyłam 17 kg i po wyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej no i te 7 kg jakoś samo spadło. Teraz przydałoby mi się zrzucić 5 kg jeszcze żeby ważyć tyle co w wakacje rok temu Daj trochę tego słońca
A nie mówiłam, że mało przytyjesz i zostały Ci tylko 3 miesiące Ja przytyłam 17 kg i po wyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej no i te 7 kg jakoś samo spadło. Teraz przydałoby mi się zrzucić 5 kg jeszcze żeby ważyć tyle co w wakacje rok temu Daj trochę tego słońca
siweci mocno na okno, pokoj sie ladnie nagrzal my jeszcze w bolu piecyka gazowego nie odpalamy, mamy srodkowe mieszkanieNo dokładnie tak samo myślę jak Ty i wychodzi na to, że sami nie pamiętają, jak mieli w domu małe dzieci jak wtedy palili w piecu.. W tamtym roku było tak zimno w domu, że ja spałam w skarpetkach cały czas i oprócz kołdry dodatkowo dwie warstwy grubego koca. A nos miałam jak kawałek sopla. Niby w tym roku mieli te dziury na strychu połatać czy coś, bo tamtędy te całe ciepło ucieka i g*wno zrobili, więc szykuje się znowu na powtórkę ;(
madziolina_p
A my mamy w sypialni chlodno, ze dzis malej kupilam kocyk z kapturkiem, ale nie chcemy grzac, a w dwoch pozostalych pokojach ok. Od salonu wrecz jak dzis slonce to goraco.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki ta sama firma co Ty maszLuxi bryka boska
Ja polecam modltwe do sw Rity mi uratowala zycie 6 lat temu swięta od spraw beznadziejnych
u nas tez na salon slonce dajeA my mamy w sypialni chlodno, ze dzis malej kupilam kocyk z kapturkiem, ale nie chcemy grzac, a w dwoch pozostalych pokojach ok. Od salonu wrecz jak dzis slonce to goraco.
reklama
adiika
Luxi super masz usytuowane mieszkanie Na stancji też takie miałam i wcale nie grzałam zimą ;P
Sylwia dlatego ja na bierzmowaniu wybrałam sobie imię Rita, jak przeczytałam jej historię, to wiedziałam, że to musi być to imię
Madzia ja dogrzewam, bo kąpiemy w sypialni i jednak na kąpiel to za niska temperatura jest :/ No i synek ma takie zimne rączki w nocy jak nigdy A w ogóle jak tam Ania i Michaś?
Wyszło w końcu i u mnie słońce
Sylwia dlatego ja na bierzmowaniu wybrałam sobie imię Rita, jak przeczytałam jej historię, to wiedziałam, że to musi być to imię
Madzia ja dogrzewam, bo kąpiemy w sypialni i jednak na kąpiel to za niska temperatura jest :/ No i synek ma takie zimne rączki w nocy jak nigdy A w ogóle jak tam Ania i Michaś?
Wyszło w końcu i u mnie słońce