reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Bryka naszego synka, cudenko!!!! czeka na nas w sklepi, czekamy az dojdzie fotelk :)

Załączniki

• w11.jpg
    w11.jpg
    98,8 KB · Wyświetleń: 75
  • w22.jpg
    w22.jpg
    99,1 KB · Wyświetleń: 78
  • w33.jpg
    w33.jpg
    93,8 KB · Wyświetleń: 74
  • w44.jpg
    w44.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 79
  • w55.jpg
    w55.jpg
    85,3 KB · Wyświetleń: 83
  • w66.jpg
    w66.jpg
    101,2 KB · Wyświetleń: 80
  • w77.jpg
    w77.jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Znajomy ładny wózio :) Tesciowie wolą jak jest chłód :/ Mąż ma zamówić grzejnik, a póki co dogrzewamy do kąpieli pokój wentylatorem.

Kasia o ktorej masz wizytę? Na znanylekarz.pl ta lekarka ma opinię oschłej ale w większości przypadków skutecznej osoby :) Kciuki za wizytę i daj znać co Ci powie :)

U mnie pada. Chyba zacznę ćwiczyć, bo pomimo powrotu do wagi sprzed ciąży, to i tak źle wyglądam, a za miesiąc jeszcze idziemy na wesele.

Znajomy ładny wózio :) Tesciowie wolą jak jest chłód :/ Mąż ma zamówić grzejnik, a póki co dogrzewamy do kąpieli pokój wentylatorem.

Kasia o ktorej masz wizytę? Na znanylekarz.pl ta lekarka ma opinię oschłej ale w większości przypadków skutecznej osoby :) Kciuki za wizytę i daj znać co Ci powie :)

U mnie pada. Chyba zacznę ćwiczyć, bo pomimo powrotu do wagi sprzed ciąży, to i tak źle wyglądam, a za miesiąc jeszcze idziemy na wesele.
to, ze oni lubia chlod nie znaczy, ze i Wam am byc zimno!
u nas slonce na calego, piekna jesien :)
ja jestem ciekawa ile przytyje do konca ciazy, poki co 5 kg na plusie

No dokładnie tak samo myślę jak Ty i wychodzi na to, że sami nie pamiętają, jak mieli w domu małe dzieci jak wtedy palili w piecu.. W tamtym roku było tak zimno w domu, że ja spałam w skarpetkach cały czas i oprócz kołdry dodatkowo dwie warstwy grubego koca. A nos miałam jak kawałek sopla. Niby w tym roku mieli te dziury na strychu połatać czy coś, bo tamtędy te całe ciepło ucieka i g*wno zrobili, więc szykuje się znowu na powtórkę ;(
A nie mówiłam, że mało przytyjesz i zostały Ci tylko 3 miesiące :) Ja przytyłam 17 kg i po wyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej no i te 7 kg jakoś samo spadło. Teraz przydałoby mi się zrzucić 5 kg jeszcze żeby ważyć tyle co w wakacje rok temu :) Daj trochę tego słońca ;)

No dokładnie tak samo myślę jak Ty i wychodzi na to, że sami nie pamiętają, jak mieli w domu małe dzieci jak wtedy palili w piecu.. W tamtym roku było tak zimno w domu, że ja spałam w skarpetkach cały czas i oprócz kołdry dodatkowo dwie warstwy grubego koca. A nos miałam jak kawałek sopla. Niby w tym roku mieli te dziury na strychu połatać czy coś, bo tamtędy te całe ciepło ucieka i g*wno zrobili, więc szykuje się znowu na powtórkę ;(
A nie mówiłam, że mało przytyjesz i zostały Ci tylko 3 miesiące :) Ja przytyłam 17 kg i po wyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej no i te 7 kg jakoś samo spadło. Teraz przydałoby mi się zrzucić 5 kg jeszcze żeby ważyć tyle co w wakacje rok temu :) Daj trochę tego słońca ;)
siweci mocno na okno, pokoj sie ladnie nagrzal :) my jeszcze w bolu piecyka gazowego nie odpalamy, mamy srodkowe mieszkanie :D

reklama
Luxi super masz usytuowane mieszkanie :) Na stancji też takie miałam i wcale nie grzałam zimą ;P

Sylwia dlatego ja na bierzmowaniu wybrałam sobie imię Rita, jak przeczytałam jej historię, to wiedziałam, że to musi być to imię :)

Madzia ja dogrzewam, bo kąpiemy w sypialni i jednak na kąpiel to za niska temperatura jest :/ No i synek ma takie zimne rączki w nocy jak nigdy :( A w ogóle jak tam Ania i Michaś? :)

Wyszło w końcu i u mnie słońce :)

Do góry