reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Bryka naszego synka, cudenko!!!! czeka na nas w sklepi, czekamy az dojdzie fotelk :)

Załączniki

• w11.jpg
    w11.jpg
    98,8 KB · Wyświetleń: 73
  • w22.jpg
    w22.jpg
    99,1 KB · Wyświetleń: 76
  • w33.jpg
    w33.jpg
    93,8 KB · Wyświetleń: 72
  • w44.jpg
    w44.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 77
  • w55.jpg
    w55.jpg
    85,3 KB · Wyświetleń: 78
  • w66.jpg
    w66.jpg
    101,2 KB · Wyświetleń: 77
  • w77.jpg
    w77.jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Znajomy ładny wózio :) Tesciowie wolą jak jest chłód :/ Mąż ma zamówić grzejnik, a póki co dogrzewamy do kąpieli pokój wentylatorem.

Kasia o ktorej masz wizytę? Na znanylekarz.pl ta lekarka ma opinię oschłej ale w większości przypadków skutecznej osoby :) Kciuki za wizytę i daj znać co Ci powie :)

U mnie pada. Chyba zacznę ćwiczyć, bo pomimo powrotu do wagi sprzed ciąży, to i tak źle wyglądam, a za miesiąc jeszcze idziemy na wesele.

Znajomy ładny wózio :) Tesciowie wolą jak jest chłód :/ Mąż ma zamówić grzejnik, a póki co dogrzewamy do kąpieli pokój wentylatorem.

Kasia o ktorej masz wizytę? Na znanylekarz.pl ta lekarka ma opinię oschłej ale w większości przypadków skutecznej osoby :) Kciuki za wizytę i daj znać co Ci powie :)

U mnie pada. Chyba zacznę ćwiczyć, bo pomimo powrotu do wagi sprzed ciąży, to i tak źle wyglądam, a za miesiąc jeszcze idziemy na wesele.
to, ze oni lubia chlod nie znaczy, ze i Wam am byc zimno!
u nas slonce na calego, piekna jesien :)
ja jestem ciekawa ile przytyje do konca ciazy, poki co 5 kg na plusie

No dokładnie tak samo myślę jak Ty i wychodzi na to, że sami nie pamiętają, jak mieli w domu małe dzieci jak wtedy palili w piecu.. W tamtym roku było tak zimno w domu, że ja spałam w skarpetkach cały czas i oprócz kołdry dodatkowo dwie warstwy grubego koca. A nos miałam jak kawałek sopla. Niby w tym roku mieli te dziury na strychu połatać czy coś, bo tamtędy te całe ciepło ucieka i g*wno zrobili, więc szykuje się znowu na powtórkę ;(
A nie mówiłam, że mało przytyjesz i zostały Ci tylko 3 miesiące :) Ja przytyłam 17 kg i po wyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej no i te 7 kg jakoś samo spadło. Teraz przydałoby mi się zrzucić 5 kg jeszcze żeby ważyć tyle co w wakacje rok temu :) Daj trochę tego słońca ;)

No dokładnie tak samo myślę jak Ty i wychodzi na to, że sami nie pamiętają, jak mieli w domu małe dzieci jak wtedy palili w piecu.. W tamtym roku było tak zimno w domu, że ja spałam w skarpetkach cały czas i oprócz kołdry dodatkowo dwie warstwy grubego koca. A nos miałam jak kawałek sopla. Niby w tym roku mieli te dziury na strychu połatać czy coś, bo tamtędy te całe ciepło ucieka i g*wno zrobili, więc szykuje się znowu na powtórkę ;(
A nie mówiłam, że mało przytyjesz i zostały Ci tylko 3 miesiące :) Ja przytyłam 17 kg i po wyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej no i te 7 kg jakoś samo spadło. Teraz przydałoby mi się zrzucić 5 kg jeszcze żeby ważyć tyle co w wakacje rok temu :) Daj trochę tego słońca ;)
siweci mocno na okno, pokoj sie ladnie nagrzal :) my jeszcze w bolu piecyka gazowego nie odpalamy, mamy srodkowe mieszkanie :D

reklama
Luxi super masz usytuowane mieszkanie :) Na stancji też takie miałam i wcale nie grzałam zimą ;P

Sylwia dlatego ja na bierzmowaniu wybrałam sobie imię Rita, jak przeczytałam jej historię, to wiedziałam, że to musi być to imię :)

Madzia ja dogrzewam, bo kąpiemy w sypialni i jednak na kąpiel to za niska temperatura jest :/ No i synek ma takie zimne rączki w nocy jak nigdy :( A w ogóle jak tam Ania i Michaś? :)

Wyszło w końcu i u mnie słońce :)

Do góry