bede miec szary, kolor pik15 a fotelik raczej czerwonyLuxi to super i jaki kolor wózka wybierasz? Ten fotelik jest ciężki ale bardzo fajny, szwagierka ma taki ;P
Kasiu bardzo się cieszę z przebiegu Zatem czekamy na info
reklama
czekamy na wiesci!!Wszystko przebieglo dobrze i sprawnie, jutro bede miala opis badania to napisze co i jak tam wykryli
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo ladny wozeczekbylam w salonie, pojezdzilam barletta, jestem zakochana! w tym lub w przyszlym tygodniu jedziemy zaplacic rezerwacje i do konca listopada wozek bedzie do odbioru, fotelik chce cybex aton, nie wiem czy zamowie na allegro czy u nich razem z wozkiem, sie okaze
super ze wszystko przeszlo dobrzeWszystko przebieglo dobrze i sprawnie, jutro bede miala opis badania to napisze co i jak tam wykryli
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
co tam u Cb?bardzo ladny wozeczek
super ze wszystko przeszlo dobrze
A u mnie jak zawsze pelne rece roboty szkola z Oliwka mala wczoraj miala nerwe i plakala a Mariusz sie nie slucha i sie drze przez co Kaja nie moze spac . pranie sprzatanie gotowanie zakupy spacerek i tak w kolo macieju ;pco tam u Cb?
zazdroszcze, ze dajesz rade ta ferajne ogarnac hihi i podziwiamA u mnie jak zawsze pelne rece roboty szkola z Oliwka mala wczoraj miala nerwe i plakala a Mariusz sie nie slucha i sie drze przez co Kaja nie moze spac . pranie sprzatanie gotowanie zakupy spacerek i tak w kolo macieju ;p
trzeba jakos wkoncu jestem kobieta zona i matka a jakos daje sobie rade sama choc czasami mam dzien ze opadam ze wszystkich sil ;/zazdroszcze, ze dajesz rade ta ferajne ogarnac hihi i podziwiam
wiesz trojka dzieci to nie lada wyzwanie i to takich maluszkowtrzeba jakos wkoncu jestem kobieta zona i matka a jakos daje sobie rade sama choc czasami mam dzien ze opadam ze wszystkich sil ;/
no tak kazde z nich czegos potrzebuje ma inne potrzebywiesz trojka dzieci to nie lada wyzwanie i to takich maluszkow
reklama
a powiedz maz pomaga jak jest w domu?no tak kazde z nich czegos potrzebuje ma inne potrzeby