jeszcze 4 miesiaca, w sumie niecale 5 a powiedz dziadkowie pomagaja jak moga?Oj mam brygade RR jest sie czym zajac hehe ja sie nie moge Twojego maluszka doczekac
reklama
Ogolnie zajmuje sie malymi sama maz pracuje na nocki wiec cos tam pomaga ale wiadomo ograniczony czasowo. rodzice ja kjestesmy to mama troche pomoze ale wiadomo wychowala juz swoje a tesciowa hmmm roznie to bywa czasami zostala mi ze starszymi ale to dluga historia z nia ;/
mi chyba nikt nie pomoze, moi rodzice zapracowani i bardziej w wekeendy pomoga, tesciowa ma tego syna chorego i wnuczke na glowie plus jej szkola, wiec tylko moj Tomek po pracy pomozeOgolnie zajmuje sie malymi sama maz pracuje na nocki wiec cos tam pomaga ale wiadomo ograniczony czasowo. rodzice ja kjestesmy to mama troche pomoze ale wiadomo wychowala juz swoje a tesciowa hmmm roznie to bywa czasami zostala mi ze starszymi ale to dluga historia z nia ;/
o matko, ja pamietam cos tam pisalas kiedys o niej i jej problemieNiestety ale jestesmy skazane na siebie jedynie takie czasy sie zaczely ze kazdy zapracowany albo ma swoje problemy. A co do tesciowej jak pisalam niestety ale pzy malej nie pomoze bo lubi trinken.
a mnie zaraz w pracy szlag trafi, dostalam wczoraj przed zamknieciem towar i robie go i mam takie glowice uniwersalne do kos i kuzwa nie moge dojsc ktora ktora bo sa nieopisane!!!! i sie wsciekamNo niestety ;/
Cassiah
Fanka BB :)
A gdzie jest Wredotka?sylwia Sliczna rodzinka!
wredotka gratuluję!!!
Sylwia slodziaki naprawde Tylko pozazdroscic
U mnie jeszcze 4 dni do @, trzymajcie kciuki
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Dopiero teraz widze wiadomosc Moje gratulacje kochana! Szkoda ze tak malo sie odzywasz Nawet pisalam do Ciebie kiedys ale nic nie odp Ja tez mialam hsg! I tez oba drozne Ale w ciaze nie zaszlam Juz 20 cykl sie staramCześć.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie byłam z Wami przez pewien czas... na początku bardzo chciałam pogratulować tym dziewczynom, którym udało się zajść w upragnioną ciążę, tym które już powitały na świecie swoje Maluszki i tym na których palcu pojawił się znak, że są komuś obiecane Co u mnie? Jestem w 18 tygodniu ciąży udało się po prawie dwóch latach starań! W pierwszym cyklu po wykonanym HSG (obydwa jajowody drożne) zobaczyłam dwie kreski na teście, w cyklu, w którym podczas monitoringu nie było śladu owulacji i usłyszałam, że w tym "miesiącu nie ma szans". Bez żadnych leków, testów owulacyjnych, bez pięciu negatywnych testów ciążowych... Chciałam powiedzieć wszystkim, które się jeszcze starają, żeby się nie poddawały i pomimo, że ta walka jest bardzo trudna i bolesna podniosły głowę do góry i nie przestały marzyć. Kiedyś się uda, trzeba wierzyć. Całuję Was wszystkie.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom