reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ogolnie zajmuje sie malymi sama maz pracuje na nocki wiec cos tam pomaga ale wiadomo ograniczony czasowo. rodzice ja kjestesmy to mama troche pomoze ale wiadomo wychowala juz swoje a tesciowa hmmm roznie to bywa czasami zostala mi ze starszymi ale to dluga historia z nia ;/

Ogolnie zajmuje sie malymi sama maz pracuje na nocki wiec cos tam pomaga ale wiadomo ograniczony czasowo. rodzice ja kjestesmy to mama troche pomoze ale wiadomo wychowala juz swoje a tesciowa hmmm roznie to bywa czasami zostala mi ze starszymi ale to dluga historia z nia ;/
mi chyba nikt nie pomoze, moi rodzice zapracowani i bardziej w wekeendy pomoga, tesciowa ma tego syna chorego i wnuczke na glowie plus jej szkola, wiec tylko moj Tomek po pracy pomoze

Niestety ale jestesmy skazane na siebie jedynie takie czasy sie zaczely ze kazdy zapracowany albo ma swoje problemy. A co do tesciowej jak pisalam niestety ale pzy malej nie pomoze bo lubi trinken.

reklama
Cześć.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :) byłam z Wami przez pewien czas... na początku bardzo chciałam pogratulować tym dziewczynom, którym udało się zajść w upragnioną ciążę, tym które już powitały na świecie swoje Maluszki i tym na których palcu pojawił się znak, że są komuś obiecane ;) Co u mnie? Jestem w 18 tygodniu ciąży :)udało się po prawie dwóch latach starań! W pierwszym cyklu po wykonanym HSG (obydwa jajowody drożne) zobaczyłam dwie kreski na teście, w cyklu, w którym podczas monitoringu nie było śladu owulacji i usłyszałam, że w tym "miesiącu nie ma szans". Bez żadnych leków, testów owulacyjnych, bez pięciu negatywnych testów ciążowych... Chciałam powiedzieć wszystkim, które się jeszcze starają, żeby się nie poddawały i pomimo, że ta walka jest bardzo trudna i bolesna podniosły głowę do góry i nie przestały marzyć. Kiedyś się uda, trzeba wierzyć. Całuję Was wszystkie.
Dopiero teraz widze wiadomosc :) Moje gratulacje kochana! Szkoda ze tak malo sie odzywasz :( Nawet pisalam do Ciebie kiedys ale nic nie odp :( Ja tez mialam hsg! I tez oba drozne :) Ale w ciaze nie zaszlam :( Juz 20 cykl sie staram :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry