widze masz niezly harmider co?Spala o 14 obudzili ja Oliwka z Mariuszem i spac juz nie mogla plakala mi do 20 masakra poprostu byla a tamci sie tak wsciekali ze nie dalo ich uspokoic przez co mala coraz bardziej sie denerwowala.
reklama
Oj mam przedszkole w domuwidze masz niezly harmider co?
pocieszyc Cie? kiedys urosna i beda dorosleOj mam przedszkole w domu
Oj tak dorosna beda mieli swoje dzieci i beda babci podbrzucac ( czyt.mnie)pocieszyc Cie? kiedys urosna i beda dorosle
wtedy bedzie czadOj tak dorosna beda mieli swoje dzieci i beda babci podbrzucac ( czyt.mnie)
Oj bedzie oj bedzie ciekawe ile tych maluchow bedziewtedy bedzie czad
troje dzieci, niech maja po dwoje dzieci to se policz, jazda bez trzymankiOj bedzie oj bedzie ciekawe ile tych maluchow bedzie
Cześć.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie byłam z Wami przez pewien czas... na początku bardzo chciałam pogratulować tym dziewczynom, którym udało się zajść w upragnioną ciążę, tym które już powitały na świecie swoje Maluszki i tym na których palcu pojawił się znak, że są komuś obiecane Co u mnie? Jestem w 18 tygodniu ciąży udało się po prawie dwóch latach starań! W pierwszym cyklu po wykonanym HSG (obydwa jajowody drożne) zobaczyłam dwie kreski na teście, w cyklu, w którym podczas monitoringu nie było śladu owulacji i usłyszałam, że w tym "miesiącu nie ma szans". Bez żadnych leków, testów owulacyjnych, bez pięciu negatywnych testów ciążowych... Chciałam powiedzieć wszystkim, które się jeszcze starają, żeby się nie poddawały i pomimo, że ta walka jest bardzo trudna i bolesna podniosły głowę do góry i nie przestały marzyć. Kiedyś się uda, trzeba wierzyć. Całuję Was wszystkie.
pamietam Cie, gratuluje, no to razem bedziemy rodzic hihi znasz juz plec? u mnie synusCześć.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie byłam z Wami przez pewien czas... na początku bardzo chciałam pogratulować tym dziewczynom, którym udało się zajść w upragnioną ciążę, tym które już powitały na świecie swoje Maluszki i tym na których palcu pojawił się znak, że są komuś obiecane Co u mnie? Jestem w 18 tygodniu ciąży udało się po prawie dwóch latach starań! W pierwszym cyklu po wykonanym HSG (obydwa jajowody drożne) zobaczyłam dwie kreski na teście, w cyklu, w którym podczas monitoringu nie było śladu owulacji i usłyszałam, że w tym "miesiącu nie ma szans". Bez żadnych leków, testów owulacyjnych, bez pięciu negatywnych testów ciążowych... Chciałam powiedzieć wszystkim, które się jeszcze starają, żeby się nie poddawały i pomimo, że ta walka jest bardzo trudna i bolesna podniosły głowę do góry i nie przestały marzyć. Kiedyś się uda, trzeba wierzyć. Całuję Was wszystkie.
reklama
Płci jeszcze nie znam. Na ostatnim usg Maleństwo podwinęło nóżki pod pupę i nie dało zajrzeć prawdopodobnie dziewczynka, ale lekarz nie był w stanie potwierdzić na 100%. Kolejna wizyta za półtora tygodnia, może się zlituje nad starymi i pokaże co tam ma Ja mam termin na 1 stycznia