ja mam na 24 grudnia w srode ide na usg to mam nadzieje, ze pani doktor potwierdzi chlopakaPłci jeszcze nie znam. Na ostatnim usg Maleństwo podwinęło nóżki pod pupę i nie dało zajrzeć prawdopodobnie dziewczynka, ale lekarz nie był w stanie potwierdzić na 100%. Kolejna wizyta za półtora tygodnia, może się zlituje nad starymi i pokaże co tam ma Ja mam termin na 1 stycznia
reklama
ja zaczelam czuc ruchy w 16 tygodiu i 2 dni czyli jak lecial 17 tydzien, poczatkowo czulam je codziennie, teraz mlody robi se przerwy i potrafi caly dzien nie kopac, dzis go czuje ladnie od ranaJa też już bym chciała wiedzieć, żeby mówić do niego/niej po imieniu hihi a nie "bąbelek" hehe czujesz już ruchy? Ja czuję czasem takie bulgotanie, jakby burczenie w brzuchu, ale zastanawiam się czy to na pewno dzidzia
GratulacjeCześć.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie byłam z Wami przez pewien czas... na początku bardzo chciałam pogratulować tym dziewczynom, którym udało się zajść w upragnioną ciążę, tym które już powitały na świecie swoje Maluszki i tym na których palcu pojawił się znak, że są komuś obiecane Co u mnie? Jestem w 18 tygodniu ciąży udało się po prawie dwóch latach starań! W pierwszym cyklu po wykonanym HSG (obydwa jajowody drożne) zobaczyłam dwie kreski na teście, w cyklu, w którym podczas monitoringu nie było śladu owulacji i usłyszałam, że w tym "miesiącu nie ma szans". Bez żadnych leków, testów owulacyjnych, bez pięciu negatywnych testów ciążowych... Chciałam powiedzieć wszystkim, które się jeszcze starają, żeby się nie poddawały i pomimo, że ta walka jest bardzo trudna i bolesna podniosły głowę do góry i nie przestały marzyć. Kiedyś się uda, trzeba wierzyć. Całuję Was wszystkie.
super, tylko synka brak
jaki on do Oliwki podobny, superowy chlopak!!!
reklama