reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

To ma przerąbane z tym Darkiem, a on wie jak ona chce bardzo mieć dziecko? A co on w ogóle na jej zachowanie mówi?
I ten tekst z trumną i kwiatami żałosny. Aż tak mu dzieci przeszkadzają?
No powoli to ja się doczekać nie mogę narodzin :) Teraz jeszcze niech trochę poczeka aż ogarniemy pokój, bo meble dopiero przyjadą w środę, potem łóżeczko rozłożyć, ciuszki wyprane z kartonów powyciagac muszę i w szafie poukładać.. duzo pracy jeszcze przede mną ale to dobrze, bo nic mi się nie dluzy :)
Kruczyca ja nie korzystam z aplikacji, więc nie wiem ;) Jak zawsze uwielbiałam lato, tak teraz jest dla mnie trudne do zniesienia.
Ja pamiętam 10 tydzień zaczynałam w Święta Bożego Narodzenia.. ale smignelo ;)

Udanych wizyt dziewczyny :)

reklama
To ma przerąbane z tym Darkiem, a on wie jak ona chce bardzo mieć dziecko? A co on w ogóle na jej zachowanie mówi?
No powoli to ja się doczekać nie mogę narodzin :) Teraz jeszcze niech trochę poczeka aż ogarniemy pokój, bo meble dopiero przyjadą w środę, potem łóżeczko rozłożyć, ciuszki wyprane z kartonów powyciagac muszę i w szafie poukładać.. duzo pracy jeszcze przede mną ale to dobrze, bo nic mi się nie dluzy :)
Kruczyca ja nie korzystam z aplikacji, więc nie wiem ;) Jak zawsze uwielbiałam lato, tak teraz jest dla mnie trudne do zniesienia.

No a ja w Boże Narodzenie będę narzekac że już ciężko się robi ;) oby i mi szybko i zdrowo zleciało

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

z tego co gadala tesciowa to on od poczatku zwiazku jej zaznaczyl, ze jemu jej corka starczy i juz a ona gdzies tam wierzyla, ze sie zmieni i byla sytuacja, ze on jej powiedzial, ze jak zrobi prawko i zamieszkaja razem to pogadaja o dziecku, a ona na to pff, no sorry, gdyby jej zalezalo na dziecku to by poszla na jego warunki, on nie lubie malych dzieci, bo placza, wymiotuja, robia w pieluchy, trzeba je nosic i sa wymagajace i tyle w temacie jak on to mowi, pamietam jak kiedys trzymal dziecko kuzynki i mlody sie porzygal a on z obrzydzeniem oddal go mamie dziecka i mowi blee wez go to jest obrzydliwe, zreszta szwagierka tez nie posprzata wymiotow po swojej corce

Luxi to sie oboje dobrali do siebie ;) To on nie ma dzieci, tylko jej córkę wychowuje? Teściowa ma tam kongo. Tylko współczuć.
Kruczyca zleci zobaczysz i z dzidzią będzie wszystko dobrze :)

Wody mi odeszły po 1. Leżę na sali przedporodowej i probuje zasnąć, bo akcji póki co żadnej. Wiedziałam, że synek nie poczeka, a w domu nic nie gotowe ;) Oby urodził się zdrowy, bo to najważniejsze. Trzymajcie kciuki.

Luxi to sie oboje dobrali do siebie ;) To on nie ma dzieci, tylko jej córkę wychowuje? Teściowa ma tam kongo. Tylko współczuć.
Kruczyca zleci zobaczysz i z dzidzią będzie wszystko dobrze :)

Wody mi odeszły po 1. Leżę na sali przedporodowej i probuje zasnąć, bo akcji póki co żadnej. Wiedziałam, że synek nie poczeka, a w domu nic nie gotowe ;) Oby urodził się zdrowy, bo to najważniejsze. Trzymajcie kciuki.
aaa to juz?!!!! trzymam kciuki za szybki porod!!!
tesciowa ma kongo oj ma :D ale daje rade, wyzywa corke i jest luz :D hehehe

Szok jak mi te wody odeszły ;D Ja mam dopiero z ich wyliczeń 37+5. Nad ranem miałam skurcze co 5 minut i ucichly. Teraz jakby znowu coś się kręciło. Mają chyba mi podać oksytocyne, ale to później. Jeszcze od rana nikt mi rozwarcia nie sprawdzał. Czekam. Troche przysypiam, bo w nocy nic nie pospalam. Oj czuje, że czeka mnie długi i ciężki poród.
Madziolina to wyszło niespodziewanie, że hej ;) Myślę, że u Ciebie też się za trochę rozkreci :)
Luxi ja też jeszcze nie dowierzam, że to już. Ooo i jak widzisz grunt to nie dac sobie wejść na głowę jak tesciowa ;)

Szok jak mi te wody odeszły ;D Ja mam dopiero z ich wyliczeń 37+5. Nad ranem miałam skurcze co 5 minut i ucichly. Teraz jakby znowu coś się kręciło. Mają chyba mi podać oksytocyne, ale to później. Jeszcze od rana nikt mi rozwarcia nie sprawdzał. Czekam. Troche przysypiam, bo w nocy nic nie pospalam. Oj czuje, że czeka mnie długi i ciężki poród.
Madziolina to wyszło niespodziewanie, że hej ;) Myślę, że u Ciebie też się za trochę rozkreci :)
Luxi ja też jeszcze nie dowierzam, że to już. Ooo i jak widzisz grunt to nie dac sobie wejść na głowę jak tesciowa ;)
aha pytalas czy on ma dzieci, nie nie ma
czekam az napiszesz, ze juz po i pokazesz nam malego, czuje, ze bedzie miec wloski ciemne i geste :) o tak se go wyobrazam :)

reklama
Myślałam, że faceci też pragną dzieci. A tu ooo. Dziwny trochę jest. A kocha małą jak swoją własną?
Może tak właśnie być z tymi włoskami, bo mąż ma ciemne i gęste, a on do niego podobny kropka w kropkę ;)

Rozwarcie nie postępuje, dostałam kroplowke odzywiajaca. Skurczy mam nieregularne. Mąż przywierca listwy w pokoju ;D No i czeka na telefon w razie akcji.

Do góry