reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

To ma przerąbane z tym Darkiem, a on wie jak ona chce bardzo mieć dziecko? A co on w ogóle na jej zachowanie mówi?
I ten tekst z trumną i kwiatami żałosny. Aż tak mu dzieci przeszkadzają?
No powoli to ja się doczekać nie mogę narodzin :) Teraz jeszcze niech trochę poczeka aż ogarniemy pokój, bo meble dopiero przyjadą w środę, potem łóżeczko rozłożyć, ciuszki wyprane z kartonów powyciagac muszę i w szafie poukładać.. duzo pracy jeszcze przede mną ale to dobrze, bo nic mi się nie dluzy :)
Kruczyca ja nie korzystam z aplikacji, więc nie wiem ;) Jak zawsze uwielbiałam lato, tak teraz jest dla mnie trudne do zniesienia.
Ja pamiętam 10 tydzień zaczynałam w Święta Bożego Narodzenia.. ale smignelo ;)

Udanych wizyt dziewczyny :)

reklama
To ma przerąbane z tym Darkiem, a on wie jak ona chce bardzo mieć dziecko? A co on w ogóle na jej zachowanie mówi?
No powoli to ja się doczekać nie mogę narodzin :) Teraz jeszcze niech trochę poczeka aż ogarniemy pokój, bo meble dopiero przyjadą w środę, potem łóżeczko rozłożyć, ciuszki wyprane z kartonów powyciagac muszę i w szafie poukładać.. duzo pracy jeszcze przede mną ale to dobrze, bo nic mi się nie dluzy :)
Kruczyca ja nie korzystam z aplikacji, więc nie wiem ;) Jak zawsze uwielbiałam lato, tak teraz jest dla mnie trudne do zniesienia.

No a ja w Boże Narodzenie będę narzekac że już ciężko się robi ;) oby i mi szybko i zdrowo zleciało

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

z tego co gadala tesciowa to on od poczatku zwiazku jej zaznaczyl, ze jemu jej corka starczy i juz a ona gdzies tam wierzyla, ze sie zmieni i byla sytuacja, ze on jej powiedzial, ze jak zrobi prawko i zamieszkaja razem to pogadaja o dziecku, a ona na to pff, no sorry, gdyby jej zalezalo na dziecku to by poszla na jego warunki, on nie lubie malych dzieci, bo placza, wymiotuja, robia w pieluchy, trzeba je nosic i sa wymagajace i tyle w temacie jak on to mowi, pamietam jak kiedys trzymal dziecko kuzynki i mlody sie porzygal a on z obrzydzeniem oddal go mamie dziecka i mowi blee wez go to jest obrzydliwe, zreszta szwagierka tez nie posprzata wymiotow po swojej corce

Luxi to sie oboje dobrali do siebie ;) To on nie ma dzieci, tylko jej córkę wychowuje? Teściowa ma tam kongo. Tylko współczuć.
Kruczyca zleci zobaczysz i z dzidzią będzie wszystko dobrze :)

Wody mi odeszły po 1. Leżę na sali przedporodowej i probuje zasnąć, bo akcji póki co żadnej. Wiedziałam, że synek nie poczeka, a w domu nic nie gotowe ;) Oby urodził się zdrowy, bo to najważniejsze. Trzymajcie kciuki.

Luxi to sie oboje dobrali do siebie ;) To on nie ma dzieci, tylko jej córkę wychowuje? Teściowa ma tam kongo. Tylko współczuć.
Kruczyca zleci zobaczysz i z dzidzią będzie wszystko dobrze :)

Wody mi odeszły po 1. Leżę na sali przedporodowej i probuje zasnąć, bo akcji póki co żadnej. Wiedziałam, że synek nie poczeka, a w domu nic nie gotowe ;) Oby urodził się zdrowy, bo to najważniejsze. Trzymajcie kciuki.
aaa to juz?!!!! trzymam kciuki za szybki porod!!!
tesciowa ma kongo oj ma :D ale daje rade, wyzywa corke i jest luz :D hehehe

Szok jak mi te wody odeszły ;D Ja mam dopiero z ich wyliczeń 37+5. Nad ranem miałam skurcze co 5 minut i ucichly. Teraz jakby znowu coś się kręciło. Mają chyba mi podać oksytocyne, ale to później. Jeszcze od rana nikt mi rozwarcia nie sprawdzał. Czekam. Troche przysypiam, bo w nocy nic nie pospalam. Oj czuje, że czeka mnie długi i ciężki poród.
Madziolina to wyszło niespodziewanie, że hej ;) Myślę, że u Ciebie też się za trochę rozkreci :)
Luxi ja też jeszcze nie dowierzam, że to już. Ooo i jak widzisz grunt to nie dac sobie wejść na głowę jak tesciowa ;)

Szok jak mi te wody odeszły ;D Ja mam dopiero z ich wyliczeń 37+5. Nad ranem miałam skurcze co 5 minut i ucichly. Teraz jakby znowu coś się kręciło. Mają chyba mi podać oksytocyne, ale to później. Jeszcze od rana nikt mi rozwarcia nie sprawdzał. Czekam. Troche przysypiam, bo w nocy nic nie pospalam. Oj czuje, że czeka mnie długi i ciężki poród.
Madziolina to wyszło niespodziewanie, że hej ;) Myślę, że u Ciebie też się za trochę rozkreci :)
Luxi ja też jeszcze nie dowierzam, że to już. Ooo i jak widzisz grunt to nie dac sobie wejść na głowę jak tesciowa ;)
aha pytalas czy on ma dzieci, nie nie ma
czekam az napiszesz, ze juz po i pokazesz nam malego, czuje, ze bedzie miec wloski ciemne i geste :) o tak se go wyobrazam :)

reklama
Myślałam, że faceci też pragną dzieci. A tu ooo. Dziwny trochę jest. A kocha małą jak swoją własną?
Może tak właśnie być z tymi włoskami, bo mąż ma ciemne i gęste, a on do niego podobny kropka w kropkę ;)

Rozwarcie nie postępuje, dostałam kroplowke odzywiajaca. Skurczy mam nieregularne. Mąż przywierca listwy w pokoju ;D No i czeka na telefon w razie akcji.

Do góry