reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Myślałam, że faceci też pragną dzieci. A tu ooo. Dziwny trochę jest. A kocha małą jak swoją własną?
Może tak właśnie być z tymi włoskami, bo mąż ma ciemne i gęste, a on do niego podobny kropka w kropkę ;)

Rozwarcie nie postępuje, dostałam kroplowke odzywiajaca. Skurczy mam nieregularne. Mąż przywierca listwy w pokoju ;D No i czeka na telefon w razie akcji.
zabilby za nia, uwielbia ja, cigle na kolana bierze, przytula, dziwny jest, ze nie chce wlasnego dziecka
kurcze jak ja sie nie moge doczekac az urodzisz!!!! dzis bylam w lab i musialam isc do windy i ida do windy trzeba wejsc na oddzial ginekologii i poloznictwa i zdalam se sprawe, ze za 5 miesiecy bede na takim oddziale lezec z dzidzia szok !!!!

reklama
Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze. Zdjęcie mam kijowe bo za 2 tyg mam i tak pretenalne to się naogladam. Tak tylko sprawdził czy żyje, pokazał lapki, nóżki, serduszko bijące, nie robił pomiarów ani nic. Poprosiłam o zdjatko jakieś to mi pyknal takie średnie ujęcie ale ja widziałam prawdziwego małego czlowieczka :)
1468326932-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze. Zdjęcie mam kijowe bo za 2 tyg mam i tak pretenalne to się naogladam. Tak tylko sprawdził czy żyje, pokazał lapki, nóżki, serduszko bijące, nie robił pomiarów ani nic. Poprosiłam o zdjatko jakieś to mi pyknal takie średnie ujęcie ale ja widziałam prawdziwego małego czlowieczka :)
1468326932-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
super!! ale sie ciesze!! ja mojego juz czuje a jutro zobacze jak uroslo :)

Tak jak przypuszczałam, to był długi i bolesny poród. Dopiero o godz. 19:25 urodził się moj mały Książę 2940g i 55 cm :)
Jak ogarne fotki to Wam go pokaże ;) Teraz śpi ze mną po ciumkaniu cyca :)
Kruczyca ja też tam widzę małego czlowieczka. Super :)
Luxi powodzenia na wizycie && :) Chwali się to, że Darek jest dla niej jak ojciec :)

reklama
Tak jak przypuszczałam, to był długi i bolesny poród. Dopiero o godz. 19:25 urodził się moj mały Książę 2940g i 55 cm :)
Jak ogarne fotki to Wam go pokaże ;) Teraz śpi ze mną po ciumkaniu cyca :)
Kruczyca ja też tam widzę małego czlowieczka. Super :)
Luxi powodzenia na wizycie && :) Chwali się to, że Darek jest dla niej jak ojciec :)
o jaaa! ale sie ciesze, moja gratulacje!!!!!! i dzieki za kicuki, dam znac po :) czekam na fotke malego :) jajk sie czujesz?

Do góry