Ja jutro jade z mezem wybierac farbe do pokoju dzieci bo bedzie mial 6 dni wolnego to bedzie sie bawil w malowanie przez ten czas ja bede u rodzicow a w sobote jade z mama wybierac material na kocyk i posciel dla malutkiej. dzieci zostawie u babcino i temu mi sie tak marzylo by w grudniu rodzic
reklama
Niestety musze po woli zaczac szalec bo posiadam tylko wozekSylwia ja uwielbiam takie dziecięce zakupy ;-) można wtedy poszaleć
my jesienia chcemy maly pokoj przemalowac zaleznie od plci MaluszkaJa jutro jade z mezem wybierac farbe do pokoju dzieci bo bedzie mial 6 dni wolnego to bedzie sie bawil w malowanie przez ten czas ja bede u rodzicow a w sobote jade z mama wybierac material na kocyk i posciel dla malutkiej. dzieci zostawie u babci
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Niestety musze po woli zaczac szalec bo posiadam tylko wozek
To najwyższa pora na zakupy ;-)
my jesienia chcemy maly pokoj przemalowac zaleznie od plci Maluszka
Macie jakieś pomysły co do imion?
My malujemy na oliwkowy ale tylko dlatego malujemy bo dzieci mi pomalowaly kredka sciany ze az plakac sie chce na ich widok.my jesienia chcemy maly pokoj przemalowac zaleznie od plci Maluszka
mocno sciany zalatwily?My malujemy na oliwkowy ale tylko dlatego malujemy bo dzieci mi pomalowaly kredka sciany ze az plakac sie chce na ich widok.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
My malujemy na oliwkowy ale tylko dlatego malujemy bo dzieci mi pomalowaly kredka sciany ze az plakac sie chce na ich widok.
Chociaż jest motywacja aby pomalować
łooo kochana jak bys weszla to bys zrobila takmocno sciany zalatwily?
hehe kochana malowane w lipcu w tamtym roku bo robilismy generalny remont bo mieszakanie kupione ale stan kiepski byl.Chociaż jest motywacja aby pomalować
reklama
o jaa to naprawde musialy sie nudzicłooo kochana jak bys weszla to bys zrobila tak
hehe kochana malowane w lipcu w tamtym roku bo robilismy generalny remont bo mieszakanie kupione ale stan kiepski byl.