reklama
odliczam godziny do wizyty i sie stresuje jak cholera
madziolina_p
Fanka BB :)
Jej to juz w srode, bede zaciskac kciuki i fote fasokla odrazu poprosimy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak miałam w 5t4d jeszcze nic u mnie nie było bo mam cykle 33dniowe dopiero się bałam a potem piękne serduszko za tydzieńodliczam godziny do wizyty i sie stresuje jak cholera
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
ja musze isc tak szybko, bo mialam prze ciaza skoki tsh i musi lekarka zobaczy wyniki i zdecydowac czy dac mi leki i czy lutka nie bedzie potrzebnaTeż tak miałam w 5t4d jeszcze nic u mnie nie było bo mam cykle 33dniowe dopiero się bałam a potem piękne serduszko za tydzień
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
a pewnie, ze pokazeJej to juz w srode, bede zaciskac kciuki i fote fasokla odrazu poprosimy
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Luxi czyli fasolka nie czuję mięty hy hy najważniejsze żeby zdrowo się tam uchowało i dobrze się zadomowiło a reszta to pikuś )))
my mamy wizytę teraz w środę już nie mogę się doczekać )
my mamy wizytę teraz w środę już nie mogę się doczekać )
Ostatnia edycja:
kurcze jak Ci szybko leci ta ciaza a u mnie to dopiero poczatek i najwieksze stresy przedmnaLuxi czyli fasolka nie czuję mięty hy hy najważniejsze żeby zdrowo się tam uchowało i dobrze się zadomowiło a reszta to pikuś )))
my mamy wizytę teraz w czwartek już nie mogę się doczekać )
reklama
ze co? jak to?jestem przerazona moj lekarz nie dowierza zamiast 30t5d mamy 34t2d masakra mala wazy 2kg i lezy ulozona miednicowo