reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux polecam Ci zrobic badanie z wymazu szyjki macicy na bakterie: ureaplasma, mycoplasma, chlamidia, vaginoza. To sa 4 bakterie ktore, jak sie dowiedzialam, wystepuja u co drugiej wspolzyjacej kobiety i sa bardzo grozne w przypadku ciazy bo wiekszosc ciaz konczy sie wtedy poronieniem. Te bakterie nie daja zadnych objawow i mozna je nosic nawet 10 lat :( U mnie wykryto jedna z nich i juz bralam 2 tyg antybiotyk. Zla jestem ze na poczatku staran nikt mnie nie skierowal na to badanie :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja spełniam się w roli ciotki ;) 8.04 przyszedł na świat Wojtuś i wczoraj już wyszli ze szpitala. Dziś już z nim sama zostałam na trochę, cudeńko z niego :)

Kasiu jak widzę Twoją motywację, to niedługo to wszystko da pozytywny skutek :) I ta ciepła wiosna już u Ciebie, ach.. :)

Luxi czekamy do soboty! :)

Madzia mnie też czeka w tym tygodniu glukoza, mam nadzieję, że dam radę ;)

No to gratki Adii! :)
Ja nie mam rodzenstwa ale moja najlepsza przyjaciolka bedzie rodzic w pazdzierniku wiec tez bede "ciocia" w tym roku :) Po raz drugi u niej w sumie. Tak w ogole to im sie udalo z 1szym i 2gim dzieckiem za pierwszym razem i to w obu przypadkach tylko raz sie bzykali w calym cyklu[emoji14]Takim to dobrze! :)

Lux polecam Ci zrobic badanie z wymazu szyjki macicy na bakterie: ureaplasma, mycoplasma, chlamidia, vaginoza. To sa 4 bakterie ktore, jak sie dowiedzialam, wystepuja u co drugiej wspolzyjacej kobiety i sa bardzo grozne w przypadku ciazy bo wiekszosc ciaz konczy sie wtedy poronieniem. Te bakterie nie daja zadnych objawow i mozna je nosic nawet 10 lat :( U mnie wykryto jedna z nich i juz bralam 2 tyg antybiotyk. Zla jestem ze na poczatku staran nikt mnie nie skierowal na to badanie :(

oo dzieki nie wiedzialam o tym

Hej. Ja spełniam się w roli ciotki ;) 8.04 przyszedł na świat Wojtuś i wczoraj już wyszli ze szpitala. Dziś już z nim sama zostałam na trochę, cudeńko z niego :)

Kasiu jak widzę Twoją motywację, to niedługo to wszystko da pozytywny skutek :) I ta ciepła wiosna już u Ciebie, ach.. :)

Luxi czekamy do soboty! :)

Madzia mnie też czeka w tym tygodniu glukoza, mam nadzieję, że dam radę ;)
u nas bratanica rzadzi, ale juz nie placze, ja w sumie rzadko ja widze, bo zyje swoim zyciem, tyle co chwile rano i wieczorem jak tam wjade na chwile po pracy...

reklama
Heej kobiety :-)

U nas taaakie piekne sloneczko az chce sie zyc !
Niestety jeszcze 2tyg jestem sama bo moj wyjechal do Wroclawia .. wiec troche nudno , troche teskno i smutno
Ale kazdego dnia sie dotleniamy a pozniej synus daje mamusi popalic :-) to juz nie delikatne smyranie tylko konkretne wypychanie , wiercenie i meega kopniaki w pecherz co jest takim bolem ze szok :-)
Ja tez mam glukoze ale w przyszlym tyg obym dala rade , jakos megaa za slodkim nie jestem wiec martwie sie ze nie pojdzie mi za dobrze no ale coz :-)

Super macie kobietki determinacje na te staranka :-) jestescie coraz blizej niz dalej upragnionego szczescia ;*

Ja musze sie troche oszczedzac , nawet zabroniono mi dotykanie brzuszka , wciskanie paluszkow , glaskanie itd .. wypoczywac i nospe brac heh :-) latwo mowic jak pogoda coraz piekniejsza :-)

Milego wam ;*

Do góry