sluzu duzo, ale wiesz raz go mam przed @ a raz sucho...trzymam kciuki za Ciebie!!!Jeszcze ponad tydz do @.
W pon odbieram wyniki bakterii i jesli jest czysto to w przyszlym tyg ide na konsultacje przed hsg i histeroskopia. Takze dzialam
Oby @ u Ciebie sie nie pojawila! Trzymam &&&!!!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Luxi no juz czas na nas Ile mozna czekac, ja juz 16 miesiac, zwariowac mozna Oby wiosna i u nas w brzuszkach zagoscila
mialam maly zapierdziel w pracy, ale juz sie uspokoilo...wczoraj jak bylam placic to gadalam z moja lekarka rodzinna (od niej wynajmuje mieszkanie) i ona mi polecila w Poznaniu na Polnej fajna pania doktor ginekolog-endokrynolog, najpierw w maju do tej mojej tu pojde zwyklej ginki i ona tez jest z polnej i moze cos wiecej mi pomoze, pokieruje jakos z tymi moimi wahaniami tsh
no oby, u mnie dopiero co rozpoczte starania a juz trzeci cykl sie konczyLuxi no juz czas na nas Ile mozna czekac, ja juz 16 miesiac, zwariowac mozna Oby wiosna i u nas w brzuszkach zagoscila
madziolina_p
Luxi juz dzis piatek a jutro termin @ moze do 3 razy sztuka tym razem
czuje ja, wiem, ze nadciaga ehhLuxi juz dzis piatek a jutro termin @ moze do 3 razy sztuka tym razem
I jak kochana nadciagla ?czuje ja, wiem, ze nadciaga ehh
jeszcze nie, ale jest blisko tak czujeI jak kochana nadciagla ?
madziolina_p
I jak Luxi?
reklama
sluz bialy, @ brakI jak Luxi?