super, ze mlody taki ruchliwyHeej kobiety :-)
U nas taaakie piekne sloneczko az chce sie zyc !
Niestety jeszcze 2tyg jestem sama bo moj wyjechal do Wroclawia .. wiec troche nudno , troche teskno i smutno
Ale kazdego dnia sie dotleniamy a pozniej synus daje mamusi popalic :-) to juz nie delikatne smyranie tylko konkretne wypychanie , wiercenie i meega kopniaki w pecherz co jest takim bolem ze szok :-)
Ja tez mam glukoze ale w przyszlym tyg obym dala rade , jakos megaa za slodkim nie jestem wiec martwie sie ze nie pojdzie mi za dobrze no ale coz :-)
Super macie kobietki determinacje na te staranka :-) jestescie coraz blizej niz dalej upragnionego szczescia ;*
Ja musze sie troche oszczedzac , nawet zabroniono mi dotykanie brzuszka , wciskanie paluszkow , glaskanie itd .. wypoczywac i nospe brac heh :-) latwo mowic jak pogoda coraz piekniejsza :-)
Milego wam ;*
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
No Ewelka mnie tez malutka Ania... Chyba hehe kopie strasznie ale wole jak kopie niz miala by byc cisza
Cassiah
Madziu nie wiedzialam ze nosisz coreczke, super ze bedzie parka, gratulacje
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
co tam u Cb?Madziu nie wiedzialam ze nosisz coreczke, super ze bedzie parka, gratulacje
madziolina_p
Luxi nawet nie wiesz jak Ci kibicuje i czekam na te 2 krechy! Ja dzis bylam na glukozie, ale jakos przezylam, wyniki wieczoren
wiem i dziękuję bardzo za to! wazne, ze dalas rade to wypic, daj foto brzuszka!Luxi nawet nie wiesz jak Ci kibicuje i czekam na te 2 krechy! Ja dzis bylam na glukozie, ale jakos przezylam, wyniki wieczoren
madziolina_p
Cos jest z forum pozniej dam
okCos jest z forum pozniej dam
reklama
Cassiah
Jeszcze ponad tydz do @.co tam u Cb?
W pon odbieram wyniki bakterii i jesli jest czysto to w przyszlym tyg ide na konsultacje przed hsg i histeroskopia. Takze dzialam
Oby @ u Ciebie sie nie pojawila! Trzymam &&&!!!