reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Heej kobiety :-)

My wczoraj mieliśmy wizyte , tak dobrze zobaczyć małego jak się wierci i nie daję się zmierzyć hy hy kochany maluszek jest taki śliczny ta buziulka i kochane srytki <3
Mamy 24tydz i 601g już poważny człowieczek w brzuszku :-)

Adiika to nie od witamin mały jest taki bo mój z wymiarów też ma późniejszy tydzień a biore tylko kwas foliowy
I trzymam kciuki za mieszkanie ale coś mi się zdaje jak tamci mają dobre posady to raczej kredyt dostaną ;/
Ale badz dobrej myśli ..

Kasiu tak się ciesze ze wrocilas do nas moze te forum bardziej sie ozywi :-) trzymam kciuki za was mocno ! Juz wystarczy tego czekania na malenstwo :-)
Lux tobie tez owocnego msc :-)

Dziewczynki wrzucajcie brzuszki ... raz dwa trzy ! :-)

Załączniki

• 20160405_133707.jpg
    20160405_133707.jpg
    318,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Heej kobiety :-)

My wczoraj mieliśmy wizyte , tak dobrze zobaczyć małego jak się wierci i nie daję się zmierzyć hy hy kochany maluszek jest taki śliczny ta buziulka i kochane srytki <3
Mamy 24tydz i 601g już poważny człowieczek w brzuszku :-)

Adiika to nie od witamin mały jest taki bo mój z wymiarów też ma późniejszy tydzień a biore tylko kwas foliowy
I trzymam kciuki za mieszkanie ale coś mi się zdaje jak tamci mają dobre posady to raczej kredyt dostaną ;/
Ale badz dobrej myśli ..

Kasiu tak się ciesze ze wrocilas do nas moze te forum bardziej sie ozywi :-) trzymam kciuki za was mocno ! Juz wystarczy tego czekania na malenstwo :-)
Lux tobie tez owocnego msc :-)

Dziewczynki wrzucajcie brzuszki ... raz dwa trzy ! :-)
kurcze jak szybko Ci leca te tygodnie,do sierpnia coraz blizej :-) :)

Hej hej :)

Ewelinka super brzusio :) Ja na wizytę umówię się jak będę miała wszystkie wyniki, w tym glukozę. I może faktycznie to taka uroda mojego synka, że będzie długi, dużo przecież zależy od genów :) Jeśli chodzi o mieszkanie to tamci się długo starają o kredyt, z pół roku będzie i na początku właściciel mówił, że słabo to widzi, że go w ogóle dostaną, ale teraz może im się poszczęści i będziemy sąsiadami.

Luxi to super wiadomość :) Ja jestem ciekawa kiedy urodzi moja szwagierka, bo póki co leży w szpitalu i cisza.

Hej hej :)

Ewelinka super brzusio :) Ja na wizytę umówię się jak będę miała wszystkie wyniki, w tym glukozę. I może faktycznie to taka uroda mojego synka, że będzie długi, dużo przecież zależy od genów :) Jeśli chodzi o mieszkanie to tamci się długo starają o kredyt, z pół roku będzie i na początku właściciel mówił, że słabo to widzi, że go w ogóle dostaną, ale teraz może im się poszczęści i będziemy sąsiadami.

Luxi to super wiadomość :) Ja jestem ciekawa kiedy urodzi moja szwagierka, bo póki co leży w szpitalu i cisza.
a szwagiekra corke ma miec no nie? a synus mocno kopie?

Synka ma mieć ;)
Oj mój rozrabiaka w brzuszku daje o sobie znać aż brzuch się trzęsie :) Najlepiej jak byliśmy w piątek na 18-stce i grał DJ to zostałam skopana na maksa, nie mógł zasnąć w tym hałasie. A i tak siedzieliśmy do 1.

Synka ma mieć ;)
Oj mój rozrabiaka w brzuszku daje o sobie znać aż brzuch się trzęsie :) Najlepiej jak byliśmy w piątek na 18-stce i grał DJ to zostałam skopana na maksa, nie mógł zasnąć w tym hałasie. A i tak siedzieliśmy do 1.
to dobrze, ze kopie, wiesz, ze wszystko ok, mojej bratowej mala ciagle sie ruszala, wpatruje sie w jej foto i nie moge przestac :laugh2:

reklama
Do góry