reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Tylko sie cieszyc :) Dzialajcie ile wlezie :) A tak w ogole to ty chyba nie musisz sprawdzac tej droznosci skoro raz juz bylas w ciazy? A jakie badania juz robilas? Znasz przyczyne tak dlugich staran?
no byc bylam to fakt, jak Cb nie bylo na forum to okazalo sie, ze moja tarczyca se skacze jak jej sie podoba..bylo 1,7, potwem w styczniu 3,1 a teraz 2,5 wiec moze tu jest przyczyna, nie wiem, ide do ginki w maju i bede wiedziec co jest grane...mysle tez, ze lekko za wysoka bedzie prl a ona zwiazana jest z tsh, chce kupic castagnus jesli teraz przyjdzie @, kiedys go bralam i dzieki niemu zaszlam

reklama
No to najwazniejsze ze jestes na dobrej drodze leczenia. Najgorzej jest stac w miejscu. Jesli po 12 miesiacach nie ma ciazy to na 90% jest jakis problem. Najwazniejsze to go zdiagnozowac, potem go zwalczysz i szybko zajdziesz :) Ja mysle ze u mnie to jajowody bo inne przyczyny wyeliminowalam, a przy tak dobrych pozostalych wynikach badan 16 miesiecy staran to nie jest normalne :( Damy rade Luxi :*

No to najwazniejsze ze jestes na dobrej drodze leczenia. Najgorzej jest stac w miejscu. Jesli po 12 miesiacach nie ma ciazy to na 90% jest jakis problem. Najwazniejsze to go zdiagnozowac, potem go zwalczysz i szybko zajdziesz :) Ja mysle ze u mnie to jajowody bo inne przyczyny wyeliminowalam, a przy tak dobrych pozostalych wynikach badan 16 miesiecy staran to nie jest normalne :( Damy rade Luxi :*
mojej kosmetyczki siostra dlugo nie mogla zajsc i przebadali ja cala i wyszla ta niedroznosc...wiem,ze miala zima zabieg, ale jak to dalej sie potoczylo nie wiem...moze rzecziwisciu tu tkwi u Cb przyczyna

Luxi mąż nie jest do końca przekonany, ale ja go ciągnę w swoją stronę i jak już się uda kupić to zobaczy mnie na maksa szczęśliwą i myślę, że nie będzie żałował, że poszliśmy na swoje. Byliśmy je zobaczyć i mi się tam bardzo podoba, tylko oni mają już umowę przedwstępną podpisaną z kimś i jak tamci nie dostaną kredytu to dopiero wtedy mamy zielone światło na kupno. I tak czekam jak na szpilkach. Po prostu za długo zwlekaliśmy. Pierwszą rozmowę z właścicielem miałam już w styczniu i pewnie dziś mielibyśmy je na własność, z tym, że wprowadzka dopiero w lipcu.

Szwagierka będzie z nami mieszkać po porodzie co najmniej miesiąc. Dziś już pojechała profilaktycznie do szpitala, więc urodzi na dniach.

Dziękuję Kasiu :*

Wierzę, że niedługo będziemy cieszyć się dobrymi wieściami od Was :)

Luxi mąż nie jest do końca przekonany, ale ja go ciągnę w swoją stronę i jak już się uda kupić to zobaczy mnie na maksa szczęśliwą i myślę, że nie będzie żałował, że poszliśmy na swoje. Byliśmy je zobaczyć i mi się tam bardzo podoba, tylko oni mają już umowę przedwstępną podpisaną z kimś i jak tamci nie dostaną kredytu to dopiero wtedy mamy zielone światło na kupno. I tak czekam jak na szpilkach. Po prostu za długo zwlekaliśmy. Pierwszą rozmowę z właścicielem miałam już w styczniu i pewnie dziś mielibyśmy je na własność, z tym, że wprowadzka dopiero w lipcu.

Szwagierka będzie z nami mieszkać po porodzie co najmniej miesiąc. Dziś już pojechała profilaktycznie do szpitala, więc urodzi na dniach.

Dziękuję Kasiu :*

Wierzę, że niedługo będziemy cieszyć się dobrymi wieściami od Was :)
super, ze maz cos w koncu zrozumial!! i trzymam kciuki by sie udalo Wam kupic ten dom

Dziękuję :** Czekam z niecierpliwością na telefon od nich i kupujemy. Jakoś przestało na mnie działać to, że teściowie się obrażą, a mężowi i tak kiedyś przejdzie foszondo na mnie ;)

Adiika trzymam kciuki żeby się udało z własnym katem :)
Cassiah tak to ja ;) dane do konta mam zapisane wiec juz nie będę musiała zmieniac :D
U mnie starania znow rozpoczete. 2 cykle wcześniej niż zakladalam ale I tak z nich pewnie nic nie będzie wiec luz. A za 11 dni ślub ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Kruczyca ale szybko zlecialo do Twojego ślubu :) Oby było tak słonecznie jak dziś :)

I będę szczęśliwa, na swoim mam nadzieję ;) Jeszcze teraz planujemy wyjazd na minimum 3 dni do Kołobrzegu na 7. rocznicę związku, bo na rocznicę ślubu to raczej siły mieć nie będę na wyjazdy :D

reklama
Do góry