no byc bylam to fakt, jak Cb nie bylo na forum to okazalo sie, ze moja tarczyca se skacze jak jej sie podoba..bylo 1,7, potwem w styczniu 3,1 a teraz 2,5 wiec moze tu jest przyczyna, nie wiem, ide do ginki w maju i bede wiedziec co jest grane...mysle tez, ze lekko za wysoka bedzie prl a ona zwiazana jest z tsh, chce kupic castagnus jesli teraz przyjdzie @, kiedys go bralam i dzieki niemu zaszlamTylko sie cieszyc Dzialajcie ile wlezie A tak w ogole to ty chyba nie musisz sprawdzac tej droznosci skoro raz juz bylas w ciazy? A jakie badania juz robilas? Znasz przyczyne tak dlugich staran?
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
No to najwazniejsze ze jestes na dobrej drodze leczenia. Najgorzej jest stac w miejscu. Jesli po 12 miesiacach nie ma ciazy to na 90% jest jakis problem. Najwazniejsze to go zdiagnozowac, potem go zwalczysz i szybko zajdziesz Ja mysle ze u mnie to jajowody bo inne przyczyny wyeliminowalam, a przy tak dobrych pozostalych wynikach badan 16 miesiecy staran to nie jest normalne Damy rade Luxi :*
mojej kosmetyczki siostra dlugo nie mogla zajsc i przebadali ja cala i wyszla ta niedroznosc...wiem,ze miala zima zabieg, ale jak to dalej sie potoczylo nie wiem...moze rzecziwisciu tu tkwi u Cb przyczynaNo to najwazniejsze ze jestes na dobrej drodze leczenia. Najgorzej jest stac w miejscu. Jesli po 12 miesiacach nie ma ciazy to na 90% jest jakis problem. Najwazniejsze to go zdiagnozowac, potem go zwalczysz i szybko zajdziesz Ja mysle ze u mnie to jajowody bo inne przyczyny wyeliminowalam, a przy tak dobrych pozostalych wynikach badan 16 miesiecy staran to nie jest normalne Damy rade Luxi :*
adiika
Luxi mąż nie jest do końca przekonany, ale ja go ciągnę w swoją stronę i jak już się uda kupić to zobaczy mnie na maksa szczęśliwą i myślę, że nie będzie żałował, że poszliśmy na swoje. Byliśmy je zobaczyć i mi się tam bardzo podoba, tylko oni mają już umowę przedwstępną podpisaną z kimś i jak tamci nie dostaną kredytu to dopiero wtedy mamy zielone światło na kupno. I tak czekam jak na szpilkach. Po prostu za długo zwlekaliśmy. Pierwszą rozmowę z właścicielem miałam już w styczniu i pewnie dziś mielibyśmy je na własność, z tym, że wprowadzka dopiero w lipcu.
Szwagierka będzie z nami mieszkać po porodzie co najmniej miesiąc. Dziś już pojechała profilaktycznie do szpitala, więc urodzi na dniach.
Dziękuję Kasiu :*
Wierzę, że niedługo będziemy cieszyć się dobrymi wieściami od Was
Szwagierka będzie z nami mieszkać po porodzie co najmniej miesiąc. Dziś już pojechała profilaktycznie do szpitala, więc urodzi na dniach.
super, ze maz cos w koncu zrozumial!! i trzymam kciuki by sie udalo Wam kupic ten domLuxi mąż nie jest do końca przekonany, ale ja go ciągnę w swoją stronę i jak już się uda kupić to zobaczy mnie na maksa szczęśliwą i myślę, że nie będzie żałował, że poszliśmy na swoje. Byliśmy je zobaczyć i mi się tam bardzo podoba, tylko oni mają już umowę przedwstępną podpisaną z kimś i jak tamci nie dostaną kredytu to dopiero wtedy mamy zielone światło na kupno. I tak czekam jak na szpilkach. Po prostu za długo zwlekaliśmy. Pierwszą rozmowę z właścicielem miałam już w styczniu i pewnie dziś mielibyśmy je na własność, z tym, że wprowadzka dopiero w lipcu.
pewnie-masz prawo byc szczesliwa!Dziękuję :** Czekam z niecierpliwością na telefon od nich i kupujemy. Jakoś przestało na mnie działać to, że teściowie się obrażą, a mężowi i tak kiedyś przejdzie foszondo na mnie
Kruczyca
Adiika trzymam kciuki żeby się udało z własnym katem
Cassiah tak to ja dane do konta mam zapisane wiec juz nie będę musiała zmieniac
U mnie starania znow rozpoczete. 2 cykle wcześniej niż zakladalam ale I tak z nich pewnie nic nie będzie wiec luz. A za 11 dni ślub
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Cassiah tak to ja dane do konta mam zapisane wiec juz nie będę musiała zmieniac
U mnie starania znow rozpoczete. 2 cykle wcześniej niż zakladalam ale I tak z nich pewnie nic nie będzie wiec luz. A za 11 dni ślub
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
adiika
Kruczyca ale szybko zlecialo do Twojego ślubu Oby było tak słonecznie jak dziś
I będę szczęśliwa, na swoim mam nadzieję Jeszcze teraz planujemy wyjazd na minimum 3 dni do Kołobrzegu na 7. rocznicę związku, bo na rocznicę ślubu to raczej siły mieć nie będę na wyjazdy
I będę szczęśliwa, na swoim mam nadzieję Jeszcze teraz planujemy wyjazd na minimum 3 dni do Kołobrzegu na 7. rocznicę związku, bo na rocznicę ślubu to raczej siły mieć nie będę na wyjazdy
reklama