reklama
adiika
Fanka BB :)
Ooo to wierzę, że z ukochanym nie proznowaliscie Czekam więc na pozytywne wieści za trochę
Czekamy na synka Termin z usg na 21.07, ciągle o tydzień wyprzedza ten z OM. Synek prawdopodobnie będzie długi, bo wymiary zamiast na 21 tydz. to mial na 23 I teraz nie wiem co o tym myśleć, bo mnie teściowa ze szwagierka straszą, że to przez witaminy i mam je odstawić. Poczekam na wizytę u mojej gin i popytam. Bo wagę ma w normie.
Za 2 tyg. będę wiedziała czy kupujemy mieszkanie, więc trochę zmian. Szwagierka jest już po swoim terminie porodu i mieszkamy na kupie wszyscy... Za dobrze to na mnie nie wpływa, bo strasznie się stresuje jej porodem, a jak ją w nocy złapie i ja ją będę musiała wiezc.. ech. Ona chodzi i płacze prawie non stop i to bez konkretnego powodu.
Myślałam, że będę miała spokój w ciąży a tu guzik. Sorry za ten wywód :*
Czekamy na synka Termin z usg na 21.07, ciągle o tydzień wyprzedza ten z OM. Synek prawdopodobnie będzie długi, bo wymiary zamiast na 21 tydz. to mial na 23 I teraz nie wiem co o tym myśleć, bo mnie teściowa ze szwagierka straszą, że to przez witaminy i mam je odstawić. Poczekam na wizytę u mojej gin i popytam. Bo wagę ma w normie.
Za 2 tyg. będę wiedziała czy kupujemy mieszkanie, więc trochę zmian. Szwagierka jest już po swoim terminie porodu i mieszkamy na kupie wszyscy... Za dobrze to na mnie nie wpływa, bo strasznie się stresuje jej porodem, a jak ją w nocy złapie i ja ją będę musiała wiezc.. ech. Ona chodzi i płacze prawie non stop i to bez konkretnego powodu.
Kruczyca
Cassiah w koncu! Często o Tobie myslalam super ze się odezwalas
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
oo co to sie stalo, ze maz sie zaczal godzic na kupno domu? współczuje sytuacji w domu, dwie ciezarne na kupie to za duzo, dlugo ta kobieta ma tam mieszkac?Ooo to wierzę, że z ukochanym nie proznowaliscie Czekam więc na pozytywne wieści za trochę
Cassiah
Kruczyca - Megi - Gosik to Ty?
Luxi no to trzymam kciuki! Fajnie ze juz wrociliscie do staran. Ale szybko zlecialo! U mnie owu jakos na dniach wiec razem bedziemy sie stresowac pod koniec miesiaca :*
Meliska to super ze maluszek zdrowy i ogarniety A jak drugi synek reaguje na brata?
Nie moge uwierzyc ze ten czas tak szybko leci Ale ciesze sie ze forum sie nie rozpadlo i wciaz zaglada tu ekipa ze stycznia 2015!
Adii gratuluje synka!!! Koniec lipca to chyba panna? Dobry znak Trzymam kciuki :*
Luxi no to trzymam kciuki! Fajnie ze juz wrociliscie do staran. Ale szybko zlecialo! U mnie owu jakos na dniach wiec razem bedziemy sie stresowac pod koniec miesiaca :*
Meliska to super ze maluszek zdrowy i ogarniety A jak drugi synek reaguje na brata?
Nie moge uwierzyc ze ten czas tak szybko leci Ale ciesze sie ze forum sie nie rozpadlo i wciaz zaglada tu ekipa ze stycznia 2015!
Adii gratuluje synka!!! Koniec lipca to chyba panna? Dobry znak Trzymam kciuki :*
panna to sierpien-wrzesien, moja mama to pannaKruczyca - Megi - Gosik to Ty?
kiedy ewentualnie rozwarzasz to udraznianie ?
Cassiah
Wiesz co najpierw musze sie calkowicie pozbyc bakterii bo robilam posiew i wyszla mi ureaplasma, wprawdzie bardzo niewielka ilosc ale jednak. A przy udraznianiu nie mozesz miec zadnej bakterii bo inaczej szkode sobie zrobisz. Biore aktualnie antybiotyk i jak skoncze to od razu sie zapisuje. Pewnie w majowym cyklu. A Ty myslalas o tym?
na razie to ja czekam na wizyte u ginki jakos druga polowa maja i niech ona zobaczy co sie tam dzieje niedoregoWiesz co najpierw musze sie calkowicie pozbyc bakterii bo robilam posiew i wyszla mi ureaplasma, wprawdzie bardzo niewielka ilosc ale jednak. A przy udraznianiu nie mozesz miec zadnej bakterii bo inaczej szkode sobie zrobisz. Biore aktualnie antybiotyk i jak skoncze to od razu sie zapisuje. Pewnie w majowym cyklu. A Ty myslalas o tym?
reklama