reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

No nareszcie Kasiu! :) u nas alergia i szukamy na co :/ a poza tym ok. Maly ma 2 zeby, obraca sie na brzuch i kreci wokół swojej osi :) pozdrawiam i trzymam kciuki !

reklama
Ooo to wierzę, że z ukochanym nie proznowaliscie ;) Czekam więc na pozytywne wieści za trochę :)

Czekamy na synka :) Termin z usg na 21.07, ciągle o tydzień wyprzedza ten z OM. Synek prawdopodobnie będzie długi, bo wymiary zamiast na 21 tydz. to mial na 23 ;) I teraz nie wiem co o tym myśleć, bo mnie teściowa ze szwagierka straszą, że to przez witaminy i mam je odstawić. Poczekam na wizytę u mojej gin i popytam. Bo wagę ma w normie.
Za 2 tyg. będę wiedziała czy kupujemy mieszkanie, więc trochę zmian. Szwagierka jest już po swoim terminie porodu i mieszkamy na kupie wszyscy... Za dobrze to na mnie nie wpływa, bo strasznie się stresuje jej porodem, a jak ją w nocy złapie i ja ją będę musiała wiezc.. ech. Ona chodzi i płacze prawie non stop i to bez konkretnego powodu.
Myślałam, że będę miała spokój w ciąży a tu guzik. Sorry za ten wywód :*

Ooo to wierzę, że z ukochanym nie proznowaliscie ;) Czekam więc na pozytywne wieści za trochę :)

Czekamy na synka :) Termin z usg na 21.07, ciągle o tydzień wyprzedza ten z OM. Synek prawdopodobnie będzie długi, bo wymiary zamiast na 21 tydz. to mial na 23 ;) I teraz nie wiem co o tym myśleć, bo mnie teściowa ze szwagierka straszą, że to przez witaminy i mam je odstawić. Poczekam na wizytę u mojej gin i popytam. Bo wagę ma w normie.
Za 2 tyg. będę wiedziała czy kupujemy mieszkanie, więc trochę zmian. Szwagierka jest już po swoim terminie porodu i mieszkamy na kupie wszyscy... Za dobrze to na mnie nie wpływa, bo strasznie się stresuje jej porodem, a jak ją w nocy złapie i ja ją będę musiała wiezc.. ech. Ona chodzi i płacze prawie non stop i to bez konkretnego powodu.
Myślałam, że będę miała spokój w ciąży a tu guzik. Sorry za ten wywód :*
oo co to sie stalo, ze maz sie zaczal godzic na kupno domu? współczuje sytuacji w domu, dwie ciezarne na kupie to za duzo, dlugo ta kobieta ma tam mieszkac?

Kruczyca - Megi - Gosik to Ty?

Luxi no to trzymam kciuki! Fajnie ze juz wrociliscie do staran. Ale szybko zlecialo! U mnie owu jakos na dniach wiec razem bedziemy sie stresowac pod koniec miesiaca :) :*

Meliska to super ze maluszek zdrowy i ogarniety :) A jak drugi synek reaguje na brata?

Nie moge uwierzyc ze ten czas tak szybko leci :) Ale ciesze sie ze forum sie nie rozpadlo i wciaz zaglada tu ekipa ze stycznia 2015! :)

Adii gratuluje synka!!! Koniec lipca to chyba panna? Dobry znak :) Trzymam kciuki :*

Kruczyca - Megi - Gosik to Ty?

Luxi no to trzymam kciuki! Fajnie ze juz wrociliscie do staran. Ale szybko zlecialo! U mnie owu jakos na dniach wiec razem bedziemy sie stresowac pod koniec miesiaca :) :*

Meliska to super ze maluszek zdrowy i ogarniety :) A jak drugi synek reaguje na brata?

Nie moge uwierzyc ze ten czas tak szybko leci :) Ale ciesze sie ze forum sie nie rozpadlo i wciaz zaglada tu ekipa ze stycznia 2015! :)

Adii gratuluje synka!!! Koniec lipca to chyba panna? Dobry znak :) Trzymam kciuki :*
panna to sierpien-wrzesien, moja mama to panna :-) :)
kiedy ewentualnie rozwarzasz to udraznianie ?

Wiesz co najpierw musze sie calkowicie pozbyc bakterii bo robilam posiew i wyszla mi ureaplasma, wprawdzie bardzo niewielka ilosc ale jednak. A przy udraznianiu nie mozesz miec zadnej bakterii bo inaczej szkode sobie zrobisz. Biore aktualnie antybiotyk i jak skoncze to od razu sie zapisuje. Pewnie w majowym cyklu. A Ty myslalas o tym?

Wiesz co najpierw musze sie calkowicie pozbyc bakterii bo robilam posiew i wyszla mi ureaplasma, wprawdzie bardzo niewielka ilosc ale jednak. A przy udraznianiu nie mozesz miec zadnej bakterii bo inaczej szkode sobie zrobisz. Biore aktualnie antybiotyk i jak skoncze to od razu sie zapisuje. Pewnie w majowym cyklu. A Ty myslalas o tym?
na razie to ja czekam na wizyte u ginki jakos druga polowa maja i niech ona zobaczy co sie tam dzieje niedorego

u mnie 4 dzien z rzedu plodny sluz, piekny, rozciagliwy, ja sie pytam jakim cudem ja tyle dni go mam? jeszcze tak z pol roku temu to ledwo co tam wylecialo a tu taka powodz...

reklama
Tylko sie cieszyc :) Dzialajcie ile wlezie :) A tak w ogole to ty chyba nie musisz sprawdzac tej droznosci skoro raz juz bylas w ciazy? A jakie badania juz robilas? Znasz przyczyne tak dlugich staran?

Do góry