reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Zuzka ładnie taak słodko :D a Ankę mam teściową :D złota kobitka ! :D

u nas wszystko dobrze tak sobie rośniemy , kopiemy mamę od środka a pęcherz to chyba najlepszy worek :D
tatuś też już poczuł jak mały piłkarz rośnie i daje fory :)

tak wyglądamy <3 23 tydzień :*

Załączniki

• misio.jpg
    misio.jpg
    196,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Czesc dziewczynki :) Stesknilam sie za Wami :) Melduje ze u mnie wszystko w porzadku :) No oprocz niepowodzen w staraniach :( Juz 16 miesiac leci ;( Ale wierze ze bedzie dobrze, wiosna idzie, moze i u mnie cos zakwitnie :) Niedlugo zapisuje sie na drożność jajowodów, moze tam tkwi problem..? A co tam u Was dziewczynki? Ewelinka wygladasz przecudownie :) Milo widziec efekty ciezkich staran, to daje duzo nadziei :) Lux Ty juz wrocilas do staranek? Meliska jak maly? Madziu kiedy rozwiazanie? Troche cicho tu u was. Ja zrobilam sobie przerwe od forum ale nic nie dalo wiec juz nie bede robic ;) Aczkolwiek czasu i tak malo bo mam dwie prace - w biurze i tlumaczenia w domu... Sciskam was mocno kochane!! :* :* :*

Czesc dziewczynki :) Stesknilam sie za Wami :) Melduje ze u mnie wszystko w porzadku :) No oprocz niepowodzen w staraniach :( Juz 16 miesiac leci ;( Ale wierze ze bedzie dobrze, wiosna idzie, moze i u mnie cos zakwitnie :) Niedlugo zapisuje sie na drożność jajowodów, moze tam tkwi problem..? A co tam u Was dziewczynki? Ewelinka wygladasz przecudownie :) Milo widziec efekty ciezkich staran, to daje duzo nadziei :) Lux Ty juz wrocilas do staranek? Meliska jak maly? Madziu kiedy rozwiazanie? Troche cicho tu u was. Ja zrobilam sobie przerwe od forum ale nic nie dalo wiec juz nie bede robic ;) Aczkolwiek czasu i tak malo bo mam dwie prace - w biurze i tlumaczenia w domu... Sciskam was mocno kochane!! :* :* :*
no w koncu sie odezwalas!!!! tesknilysmy!! u mnie leci trzeci cykl obecnie

reklama
Do góry