reklama
no pieknie rosniecieZuzka ładnie taak słodkoa Ankę mam teściową
złota kobitka !
u nas wszystko dobrze tak sobie rośniemy , kopiemy mamę od środka a pęcherz to chyba najlepszy worek
tatuś też już poczuł jak mały piłkarz rośnie i daje fory
tak wyglądamy <3 23 tydzień :*
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Kruczyca
Fanka BB :)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
dziękuje wam :*
madziolina_p
Ewelka super. Ja tez jestem skopana, ale niech kopie, lrzynajmniej jestem spokojna
Cassiah
Czesc dziewczynki
Stesknilam sie za Wami
Melduje ze u mnie wszystko w porzadku
No oprocz niepowodzen w staraniach
Juz 16 miesiac leci ;( Ale wierze ze bedzie dobrze, wiosna idzie, moze i u mnie cos zakwitnie
Niedlugo zapisuje sie na drożność jajowodów, moze tam tkwi problem..? A co tam u Was dziewczynki? Ewelinka wygladasz przecudownie
Milo widziec efekty ciezkich staran, to daje duzo nadziei
Lux Ty juz wrocilas do staranek? Meliska jak maly? Madziu kiedy rozwiazanie? Troche cicho tu u was. Ja zrobilam sobie przerwe od forum ale nic nie dalo wiec juz nie bede robic
Aczkolwiek czasu i tak malo bo mam dwie prace - w biurze i tlumaczenia w domu... Sciskam was mocno kochane!! :* :* :*
no w koncu sie odezwalas!!!! tesknilysmy!! u mnie leci trzeci cykl obecnieCzesc dziewczynkiStesknilam sie za Wami
Melduje ze u mnie wszystko w porzadku
No oprocz niepowodzen w staraniach
Juz 16 miesiac leci ;( Ale wierze ze bedzie dobrze, wiosna idzie, moze i u mnie cos zakwitnie
Niedlugo zapisuje sie na drożność jajowodów, moze tam tkwi problem..? A co tam u Was dziewczynki? Ewelinka wygladasz przecudownie
Milo widziec efekty ciezkich staran, to daje duzo nadziei
Lux Ty juz wrocilas do staranek? Meliska jak maly? Madziu kiedy rozwiazanie? Troche cicho tu u was. Ja zrobilam sobie przerwe od forum ale nic nie dalo wiec juz nie bede robic
Aczkolwiek czasu i tak malo bo mam dwie prace - w biurze i tlumaczenia w domu... Sciskam was mocno kochane!! :* :* :*
reklama
wczoraj byla owu, a co tam u Cb?Kasiu myślami byłam cały czas z TobąTrzymam kciuki żeby drożność dała później wymarzony skutek
Lux za Ciebie też trzymamKtora u Ciebie faza cyklu?