reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

hej kobiety :)

jak po naszym wczorajszym dniu ? mój Ł jest chory więc jakoś nie wymagał od niego szaleństw hy hy
rano byłam oddać krew wiadomo morfologia , mocz i dał nam na ten odczyn Coombsa :) wyniki po 14 do odbioru
jestem ciekawa czy będzie jakaś zmiana
później pojadę do dziewczyn bo już wyszły ze szpitala .. a nie będę czekała aż Ł wyzdrowieje żeby zobaczyć Kaje i się czegoś dowiedzieć ..i ciocia kupiła taki śliczniutki komplecik jeeej dla chłopczyków takich nie ma :D
a tak wygląda mój brzunio ! 20 tydzień <3

Załączniki

• 20160309_113132.jpg
    20160309_113132.jpg
    495,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama
hej kobiety :)

jak po naszym wczorajszym dniu ? mój Ł jest chory więc jakoś nie wymagał od niego szaleństw hy hy
rano byłam oddać krew wiadomo morfologia , mocz i dał nam na ten odczyn Coombsa :) wyniki po 14 do odbioru
jestem ciekawa czy będzie jakaś zmiana
później pojadę do dziewczyn bo już wyszły ze szpitala .. a nie będę czekała aż Ł wyzdrowieje żeby zobaczyć Kaje i się czegoś dowiedzieć ..i ciocia kupiła taki śliczniutki komplecik jeeej dla chłopczyków takich nie ma :D
a tak wygląda mój brzunio ! 20 tydzień <3
to juz 20 tydzien?! jak ten czas leci, ale duzy jest i widoczny :laugh2:

Ej to efekt jojo haha bo na pobranie zawsze na czczo a pozniej jak sie dopadam do jedzenia to tak to sie konczy wlasnie hehe nie no smieje sie :-D a niech rosnie , chce wygladac jak na ciaze a nie ze nic nie widac i nic nie widac :-D
Taak juz polowa za nami ;)) te tygodnie jakby nie patrzac naprawde szybko leca ;)
Madzia no mi sie przesuwa ciagle termin z USG

Ł blizniak to wiesz nie za duzy ale ja cos kolo 4500 i mama dala rade naturalnie :-D wiec troche mnie to przeraza :-D

Tez wlasnie sie martwie o Kasie na prawde daawno daawno sie nie odzywala

reklama
Mi teŻ się przesuwa z usg, 18.03 mam polowkowe to będzie wiadomo coś więcej.
Ja nie wiem ile wazylam Ale Michała jak rodzilam to ważył 3550 i miał 55cm

Do góry