reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux moze faktycznie przeraza go mysl ze za chwile pojawi sie noworodek w domu i zycie calkowicie sie zmieni ..

Moj nie ucieka od dzieci zawsze sie bawi i wgl ale jak zobaczyl Kaje to powiedzial ze takiego malucha nigdy na rece nie wezmie bo sie bedzie bal ze zrobi mu krzywde ale to mniejszy problem wsadze mu w rozek i bedzie bezpieczniej dla niego ... ale mi chodzi o to ze zamiast znikac w niedziele na 4godz bo mecz to wolalabym zeby wybral sie z nami na spacer , lody i wgl bo przeciez bedzie lato .. i wolne dni niech zastapi nami niz pilka eh juz nie wiem na prawde duzo tej pilki jego w zyciu: wtorek , sroda , czwartek i niedziela .. do tego silownia .. chce zeby synus go poznawal .. a co do pilki jest na prawde uparty i watpie zeby tak odpuscil

reklama
Tak na ciaze sie cieszy ale na razie maluch jest w brzuszku wiec wiesz spokojnie sobie wychodzi .. ale nie chcialabym po narodzinach sie z nim klocic bo jestem np padnieta i wgl i zeby mi pomogl a on bierze torbe i np leci na trening

Lux moze faktycznie przeraza go mysl ze za chwile pojawi sie noworodek w domu i zycie calkowicie sie zmieni ..

Moj nie ucieka od dzieci zawsze sie bawi i wgl ale jak zobaczyl Kaje to powiedzial ze takiego malucha nigdy na rece nie wezmie bo sie bedzie bal ze zrobi mu krzywde ale to mniejszy problem wsadze mu w rozek i bedzie bezpieczniej dla niego ... ale mi chodzi o to ze zamiast znikac w niedziele na 4godz bo mecz to wolalabym zeby wybral sie z nami na spacer , lody i wgl bo przeciez bedzie lato .. i wolne dni niech zastapi nami niz pilka eh juz nie wiem na prawde duzo tej pilki jego w zyciu: wtorek , sroda , czwartek i niedziela .. do tego silownia .. chce zeby synus go poznawal .. a co do pilki jest na prawde uparty i watpie zeby tak odpuscil
wiesz jesli tak kocha te mecze to moze byc ciezko, ale nie wierze, ze zamiast spedzic z synkiem dzien on bedzie wolal isc pograc...to juz bylby szczyt

No zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze bedzie wszystko jak najlepiej i nie zawiode sie na nim .. szczegolnie ze to male bezbronne to nasze a nie tylko moje ;)

Nie na razie mam tylko jedna czapeczke i jedne bodziaki ;D no i chyba jednak zaczekam na 100% potwierdzenia zeby tak zaszalec .. no i polowa mojej pensji odkladam na wesele jeszcze wiec tak zbytnio nie mam z czym szalec ;D i wgl konto nadal puste przez ZUS

Nie na razie mam tylko jedna czapeczke i jedne bodziaki ;D no i chyba jednak zaczekam na 100% potwierdzenia zeby tak zaszalec .. no i polowa mojej pensji odkladam na wesele jeszcze wiec tak zbytnio nie mam z czym szalec ;D i wgl konto nadal puste przez ZUS
kuzwa co ten zus odwala...a moze jaks kontrola byla i temu Ci wstrzymali tylko nie zdarzyli poinformowac?

reklama
Do góry