reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Luxi to oby tym razem ten śluz zaprowadził plemniczki do odpowiedniego miejsca!
Ewela mój też dużo wychodzi: pon i piątek siłownia, a środa i niedziela piłka, tylko mój jest dyrektorem w sklepie i pracuje na zmiany i weekendy raz czasem więc jego więcej nie ma niż jest. Jak się młody urodził to też jeździł może nie zawsze ale jeździł... Oni tacy są i juz,więc życzę Ci mega odmiany Twojego ale zobaczysz jak będzie. Oni chyba uważają,ze jak pracują normalnie na etacie to strasznie się mecza itp i mają taką odskocznia, a my siedzimy w domu i zajmujemy się dzieckiem TYLKO. Mój to zrozumiał dopiero niedawno ze jest ciężko i dużo roboty...
Ewela mój też dużo wychodzi: pon i piątek siłownia, a środa i niedziela piłka, tylko mój jest dyrektorem w sklepie i pracuje na zmiany i weekendy raz czasem więc jego więcej nie ma niż jest. Jak się młody urodził to też jeździł może nie zawsze ale jeździł... Oni tacy są i juz,więc życzę Ci mega odmiany Twojego ale zobaczysz jak będzie. Oni chyba uważają,ze jak pracują normalnie na etacie to strasznie się mecza itp i mają taką odskocznia, a my siedzimy w domu i zajmujemy się dzieckiem TYLKO. Mój to zrozumiał dopiero niedawno ze jest ciężko i dużo roboty...
ankamaz
no mi w tym cyklu już nie pomoże, zamawiam na następny miesiącktoras ma malo slzu lplodnego? podziele sie, mam inwazje, skad jak dlaczego nie wiem
owu byla wczoraj, od soboty plodny sluz, trzeci dzien, szok tak to jeszcze nie mialam
mi sie juz konczy plodny, z godziny na godzine z rozciagliwego zrobil sie lepkino mi w tym cyklu już nie pomoże, zamawiam na następny miesiącteraz już 26dpo
madziolina_p
Jeju Luxi jak Ty znasz ten swój śluz i ciało. Ja to wogole nie miałam prawie śluzu i tak tego nie widzialam
no ja obserwuje swoje cialo i po sluzie poznaje co jest graneJeju Luxi jak Ty znasz ten swój śluz i ciało. Ja to wogole nie miałam prawie śluzu i tak tego nie widzialam
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Za lutyewelina a za jaki miesiac ma ci wyslac zus pieniadze ?
reklama