aha i szyjka u mnie wysoko ledwo ja siegam i zamknieta na maxaLuxi to dobre znaki, jutro już będziesz wiedziała czy zaczynasz się czuć okresowo czy nie. Ja w Ciebie mega wierzę
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
No to Luxi dobrze z ta szynka choć tam nie grzeb sobie.
Nie kusi Ci jutro rano zrobić?
kusi i obym nie ulegla, bo chce wytrwac do sobotyNo to Luxi dobrze z ta szynka choć tam nie grzeb sobie.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Luxi oby te objawy zakończyły się tą najlepszą wiadomością dla was jak i dla nas
))
i juz nie grzeb tam sobie
ja jakos wysoko szyjki nie miałam ale była zamknięta
i juz nie grzeb tam sobie
ni juz nie wkladam tam paluchow, bo bakterii sie nabawie, moja jest wysoko, ledwo ja siegam, i czuc mocno, ze jest zamknieta, co mnie dziwi, bo zawsze przed @ juz sie otwierala i byla miekkaLuxi oby te objawy zakończyły się tą najlepszą wiadomością dla was jak i dla nas))
i juz nie grzeb tam sobieja jakos wysoko szyjki nie miałam ale była zamknięta
madziolina_p
Oj tam zrob jutro znsamego rana moze poakze sie jakis cien. Ja bym nie wytrzymala, ale ja coerpliwa nie jestem hehe
no wlasnie ja nie chce cienia ja chce kreskeOj tam zrob jutro znsamego rana moze poakze sie jakis cien. Ja bym nie wytrzymala, ale ja coerpliwa nie jestem hehe
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
madziolina_p
E tam sama dobrze wiesz, ze cien jest super i swiadczy o jedbym
wiem, ale ja wole poczekac, chyba, ze mi jutro cos odbije rano hihiE tam sama dobrze wiesz, ze cien jest super i swiadczy o jedbym
reklama
madziolina_p
Ja juz czekam z niecierpliwoscia!