sama bylam w szoku bo z oliwka zajelo mi to dwa lata z mariuszem rok myslalam ze z pol roku bede sie bawila a tu bach i szok .heheh no szybko Ci poszlo hihi
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
hej dziewczynki, prosba o polubienie i udostepnienie :-)
Link do: Modny Dzieciak
Link do: Modny Dzieciak
fajna musialas miec mine na widok testusama bylam w szoku bo z oliwka zajelo mi to dwa lata z mariuszem rok myslalam ze z pol roku bede sie bawila a tu bach i szok .
oj zaluj ze nie widzialasfajna musialas miec mine na widok testu
pewnie mialas taka jak moja bratowa, z tym, ona wpadlaoj zaluj ze nie widzialas
hehehe roznie to bywa ale teraz mysle ze najwazniejsze zeby tylko byla zdrowa dzidzia ale porodu sie juz boje od samego zrobienia testu ciazowegopewnie mialas taka jak moja bratowa, z tym, ona wpadla
a tamte jak rodzilas? naruralnie?hehehe roznie to bywa ale teraz mysle ze najwazniejsze zeby tylko byla zdrowa dzidzia ale porodu sie juz boje od samego zrobienia testu ciazowego
tak naturalnie i wiem czym to pachnie tym bardzie jze duze kolo 4 kg i mariusz mial glowke 39 cm a oliwka 36 cm wiec w miare ale jego bylo mi ciezkawo ;/a tamte jak rodzilas? naruralnie?
a nie chcesz o cc poprosic jesli sie boisz?tak naturalnie i wiem czym to pachnie tym bardzie jze duze kolo 4 kg i mariusz mial glowke 39 cm a oliwka 36 cm wiec w miare ale jego bylo mi ciezkawo ;/
reklama
u mnie nie ma tak ze ja sie boje i chce cc u mnie robia cc jesli nie ma postepu porodu po 24 ha nie chcesz o cc poprosic jesli sie boisz?