reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
jest tak ze pol roku 100 % a drugie pol roku 60 % badz caly rak 80 % u mnie rodzice pracuja wiec sama bede sie zajmowala cala trojka

napewno mala do szkoly juz chodzi mlody tez daje popalic ze hejjjj czasami poprostu wysiadam psychicznie z nimi a sluchac sie wogole mnie nie sluchaja ;/
to pomyls co bedzie jak to trzecie podrosnie, ja mam kolezanke, ktora 7 urodzi!!! ma 7 lat syna, potem corka 5 lat, druga 4 latka, blizniaki 2,5 roku, rocznego synka i jest w ciazy ponownie, ktora ledwo daje rade utrzymnac..na sierpnia rodzi...ma do pomocy ciocie i jedna nianie, siedzi w domku, jej maz duzo zarabia...jak ja tam czasami jade to wychodze z takim bolem glowy, ze hej, podziwiam ja, pod Bogiem tam jest jeden wielki krzyk i placz...co ona na to? zagorzala katoliczka...nie uznaje antykoncepcji, stac ja to se robi dzieci...szok...

to pomyls co bedzie jak to trzecie podrosnie, ja mam kolezanke, ktora 7 urodzi!!! ma 7 lat syna, potem corka 5 lat, druga 4 latka, blizniaki 2,5 roku, rocznego synka i jest w ciazy ponownie, ktora ledwo daje rade utrzymnac..na sierpnia rodzi...ma do pomocy ciocie i jedna nianie, siedzi w domku, jej maz duzo zarabia...jak ja tam czasami jade to wychodze z takim bolem glowy, ze hej, podziwiam ja, pod Bogiem tam jest jeden wielki krzyk i placz...co ona na to? zagorzala katoliczka...nie uznaje antykoncepcji, stac ja to se robi dzieci...szok...
masakra ja np bym sie nie zdecydowala juz na kolejna ciaza znosze ja gorzej i poprostu musze cos wymyslec zeby nie zajsc ponownie ;/

napewno anty beda ale moze jakies jeszcze dodatkowe zabezpieczenie . tak planowalam ale jak zaszlam za pierwszym razem to sie troszke przestraszylam ze taka plodna teraz jestem :)

reklama
Do góry