reklama
heheh sa the best haah, a tesciowie, rodzice jak zareagowali?Oliwka nie moze sie doczekac bo chce juz siostre a Mariuszek non stop sie pyta czemu tam jest dzidzius.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
ja mam dylemat z tym macierzynskim nie wiem jak wybrac .. czy tak jak 100 i 60 czy od razu 80
a jaki czas chcesz byc z dzieckiem w domku i czy masz je z kim zostawic?ja mam dylemat z tym macierzynskim nie wiem jak wybrac .. czy tak jak 100 i 60 czy od razu 80
rodzice zadowoleni a jeszzce bardziej ze bedzie dziewczyna a tesciowa hmm wporzadku za bardzo jej nie widze bo niestety woli popic niz przyjsc do wnukow ale ja mam to gdzies wogole nie rozumiem osob ktore pija ;/heheh sa the best haah, a tesciowie, rodzice jak zareagowali?
Ja tez nie wiem ale chyba wybiore 80 % wole miec ten 1100 co miesiac bo u nie tak wychodzi niz teraz 1390 a pozniej 880 ;/ja mam dylemat z tym macierzynskim nie wiem jak wybrac .. czy tak jak 100 i 60 czy od razu 80
a rodzice beda pomagac?rodzice zadowoleni a jeszzce bardziej ze bedzie dziewczyna a tesciowa hmm wporzadku za bardzo jej nie widze bo niestety woli popic niz przyjsc do wnukow ale ja mam to gdzies wogole nie rozumiem osob ktore pija ;/
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
no ja chce jak najdluzej z maluchem .. nie bede miala z kim zostawiac u nas wszyscy pracuja