reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Szaro, buro i ponuro :/ Witam się z Wami piątkowo :)
Stresujacy tydzien za mna :/ Tate przywiozlam do szpitala prawdopodobnie z kamieniami, skad go wczoraj wypuscili do domu, a na diagnoze czekal od 2 w nocy i sam wrocil po 15. Taki ból mial, ze dzis do osrodka zdrowia a stamtad spowrotem do tego samego szpitala ze skierowaniem. Co ja sie nastresowalam, ze czlowiekowi pomoc nie chca ech... A dzis już powiedzieli, ze w poniedzialek cięcie. O kant du*y rozbic ten szpital.
Głodna już jestem.. mąż za granicą ale dziś ma wrócić. Pewnie i tak sie nie zobaczymy, bo ja u rodziców cały czas.

Dobrze, ze mały się w brzuchu odzywa :) Chociaż mam coraz częściej wątpliwości czy ginka dobrze odczytala obraz usg :p Może na polowkowym będzie niespodzianka i okaze się, że to dziewczynka xd Tyle się słyszy o pomylkach ;))

Szaro, buro i ponuro :/ Witam się z Wami piątkowo :)
Stresujacy tydzien za mna :/ Tate przywiozlam do szpitala prawdopodobnie z kamieniami, skad go wczoraj wypuscili do domu, a na diagnoze czekal od 2 w nocy i sam wrocil po 15. Taki ból mial, ze dzis do osrodka zdrowia a stamtad spowrotem do tego samego szpitala ze skierowaniem. Co ja sie nastresowalam, ze czlowiekowi pomoc nie chca ech... A dzis już powiedzieli, ze w poniedzialek cięcie. O kant du*y rozbic ten szpital.
Głodna już jestem.. mąż za granicą ale dziś ma wrócić. Pewnie i tak sie nie zobaczymy, bo ja u rodziców cały czas.

Dobrze, ze mały się w brzuchu odzywa :) Chociaż mam coraz częściej wątpliwości czy ginka dobrze odczytala obraz usg :p Może na polowkowym będzie niespodzianka i okaze się, że to dziewczynka xd Tyle się słyszy o pomylkach ;))
sugerujesz, ze dziewczynka jest, takie masz przeczucia? zycze tacie szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Oj u nas tez niestety szaro , mgliscie i jakas mzawka ;-/ tragedia przeciez mozna jakies depresji dostac -.-
Adiika duzo zdrowia dla taty ..ta nasze szpitale sa niekompletne jak nie umierasz to nic nie zrobia od razu ..tragedia

Ja mam nadzieje ze potwierdza ze synus juz sie przyzwyczailam i kocham najmocniej ma byc Wiktorek i koniec kropka ! ;))
Ja czekam za Ł ale chyba szybko z pracy nie wroci bo sa na wyjezdzie a musimy jechac do szpitala odwiedzic swiezo upieczona mamusie i przedstawiam wam Kaje ❤

Załączniki

• 20160303_165805.jpeg
    20160303_165805.jpeg
    106,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Oj u nas tez niestety szaro , mgliscie i jakas mzawka ;-/ tragedia przeciez mozna jakies depresji dostac -.-
Ja mam nadzieje ze potwierdza ze synus juz sie przyzwyczailam i kocham najmocniej ma byc Wiktorek i koniec kropka ! ;))
Ja czekam za Ł ale chyba szybko z pracy nie wroci bo sa na wyjezdzie a musimy jechac do szpitala odwiedzic swiezo upieczona mamusie i przedstawiam wam Kaje ❤
u nas sloneczko i wiosna, gratuluje zostania ciocia :-) :)

Do góry