reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelka wrzucam swój i czekam na Twój a dziewczynki niech się zarazaja

Załączniki

• 1456381778904.jpg
    1456381778904.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 43
  • 1456381790557.jpg
    1456381790557.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Madziolina już ładnie widać i w ubraniach się już pewnie dobrze odznacza :)

Ja dziś prawie dylalam na 5. piętro w jednej firmie, ale Pan na szczęście zauważył, że ja w ciąży i dzwonił, że ma człowiek specjalnie zejść i mi windę uruchomić, z tym, że ona jeździ tylko do 3. piętra ale to już lżej, bo dzwigalam wodomierz, który on za mnie zaniósł ;) W ogóle był miły i nie kazał się denerwować, że mnie tak odsyłają ;)

no to nam sie posypaly chlopaki, ja nie wiem co Wy takie uaprte na dziewuszki jestescie...a co chlopak zly? mi to tam wszystko jedno, ma byc zdrowe i juz!!
Madziu sliczny brzuszek!

Hej kobiety :D

jaaa oglądam łóżeczka i wózki :) chciałam dodać zdjęcie ale nie mogę coś ;//
Madziu ty chudzinoo piękny brzunio ! ja postaram się coś tu wkleić .. a tak wgl wiesz już kogo nosisz pod serduchem bo nie kojarzę ? :)
Adiika my też mamy dylemat z imieniem jakoś nie możemy się dogadać te które podobają się mnie nie podobają się Ł a te które podobają się Ł z kolei nie podobają się mi :D więc będzie dylemat hah
no i bardzo miły pan :)

ja na połówkowe się już zarejestrowałam .. kolejną wizytę u ginka mamy 15.03 a połówkowe 24.03 :) może tam potwierdzą małego siusiaka na 100% :))
bo na razie jakoś zapału nie mam do zakupów :D na razie mam jedną czapeczkę i jedne bodziaki :D

reklama
Do góry