reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej kobieety :)

mam trochę mniej czasu :) jesteśmy zabiegani Ł ma tydzień wolnego i wykorzystujemy to żeby wszystko załatwić z księdzem i różne inne papiery a także drobnostki pozostałe z weselem :)

wczoraj mieliśmy wizytę oczywiście Ł na wejściu powiedział że chciałby się dowiedzieć co ma maluszek pomiędzy nóżkami i ledwo się położyłam , nawet nie zobaczyłam dzidzi w całości tylko od razu fifolka pomiędzy nóżkami heh tak tak prawdopodobnie synuś ..znaczy się lekarz powiedział że nigdy się nie myli ale skoro to 18 tydzień no to wiadomo mówił do Ł że "prawdopodobnie" synuś ale to już raczej się nie zmieni było widać wszystko heh :) nasz maluszek waży 217g taki okruch <3 i wgl nie byłam zaskoczona że syn od razu wiedziałam bo szczerze ? czuję się jakoś piękniejsza na buzi hy hy :)

Adiika współczuję na prawdę tylko tyle mogę napisać bo to jest przecież brak słów na twojego faceta ..
Lux super że na swoim po parapetówce i obdarowani prezentami :)))

Miłego wam ! :)
gratuluje synusia, maly Pysiak bedzie kochany!!!

reklama
Ewelina gratki! :) Wysyp chłopaków jest, że szok. W wiosce męża ja rodze jako ostatnia póki co i będzie 4 chłopców :D Już 2 się urodziło, w marcu jedna rodzi, potem ja na koniec lipca, tyle że trochę liczę, że przenoszę do 8.08 i zrobię mężowi prezent na urodziny ;)

Luxi jak się wali to kurczę przeważnie po całości :/ Dobrze, że taka szybka reakcja z samochodem. No to czekam na foty mieszkanka :)

Ewelina gratki! :) Wysyp chłopaków jest, że szok. W wiosce męża ja rodze jako ostatnia póki co i będzie 4 chłopców :D Już 2 się urodziło, w marcu jedna rodzi, potem ja na koniec lipca, tyle że trochę liczę, że przenoszę do 8.08 i zrobię mężowi prezent na urodziny ;)

Luxi jak się wali to kurczę przeważnie po całości :/ Dobrze, że taka szybka reakcja z samochodem. No to czekam na foty mieszkanka :)
no i ja sie boje, czy on mi sie nie urwie jak pojade, ehh

reklama
Do góry