reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Haha Luxi ;D Melisko dobrze kombinujesz, bo nie zdziwię się jak teściowa jakieś wymyśli i każe żeby nazwać jak ona chce. Na jej cześć ciężko nadać (Ela) :p

Dziś druga noc bez męża i mi przez tel mówi jak już tęskni, strasznie to miłe ;) A dziś już 8 miesiąc po ślubie.. ale leci ten czas.

Heeej kobiety :D

no Adiika zawsze może być pierwsze E i dać Eryk , Eustachy :D wiesz jak mamusia taka wazna to kto wie :D jakie imie poda :D ale się nie denerwuj bo na prawdę szkoda dziecka :)

Ooo Madzia to super oby tak zostało to byście mieli fajną parkę starszy brat i młodsza siostra :) suuper tak mi się marzy ! :)

U nas oczywiście wszystko jak najlepiej , maluch daję osobie znać, smyra mnie coraz częściej z rana i wieczorem :) ale to muszę leżeć i jak przyciskam rękę do brzuszka to czuć mocniej te puknięcia .. i zdaję sobie sprawę że na prawdę tam jest , że kochamy się bezgranicznie że słyszy mój głos jak mówię do niego te wszystkie miłe słowa która pewnie każda kochająca mama mówi do swojego brzuszka i gdy jest to jej pierwsza ciąża pewnie przeżywa się bardziej i ta mniej wyczekiwana i ta najbardziej ! moja jest ta pierwsza , najbardziej wyczekiwana więc mega mnie to wzrusza i najlepiej wszędzie opisałabym jak się czuję właśnie w takich chwilach ! spełniona to na pewno ! :)
póki się tego nie przeżyję to chyba tak na prawdę nie zdajemy sobie z tego sprawy jak to jest być w ciąży i co to za stan ! ja wiem że mimo I trymestr chciałabym wymazać z pamięci tak teraz mogłabym skakać z radości ! nie mogę się doczekać aż będę czuła je mocniej i będę mogła go zaczepiać paluszkami <3

no i macie moje zdjęcie :D totalnie z dzis wiec sorry ze wygladam tak jak wygladam ale wstałam i od razu poszlam do lusterka :D
i zmiana łóżeczka raczej na to , bez baldachimu:)

Załączniki

• 20160229_082023.jpg
    20160229_082023.jpg
    445,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 20160229_082303.jpg
    20160229_082303.jpg
    444,2 KB · Wyświetleń: 52
  • cats.jpg
    cats.jpg
    294,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
No a jak Luxi :D Stół aż się wygina i wódka leje hektolitrami :p

Ewelinko pięknie wyglądasz :) Ja już zapomniałam jak to mnie mdliło wcześniej :) A te pukania w brzuszku są rozczulające :) Najlepiej jak siedzę do późnego wieczora i tak dzisiaj czekałam na galę Oscarów i mały szalał o 1 w nocy i teraz w południe też się odzywał :) To najpiękniejsze uczucie :)
A te łóżeczko bardzo fajne i da się z niego zrobić później łóżko dla starszego dziecka?

Do góry