reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

noo bardzo szybko ! za chwilę połowa , wesele a po weselu już paach zleci moment jeszcze Ł cały czerwiec nie będzie chyba zwariuję i mam nadzieję że brzusio nie będzie za duży że spokojnie będę mogła prowadzić auto bo teraz jestem trochę rozkojarzona jak prowadzę , nie mogę się skupić eh ... taak ja też to właśnie widzę po mojej bratowej ale na CC ma już termin 3 marca ale sam fakt brzunio ma ogromny serio i jeszcze Oski za chwilę 2 latka to też daje jej popalić ..ale tak pięknie wygląda z brzuszkiem, tak ładnie mała się rusza i wypina dupkę jak ją zaczepię hy hy cudny widok i nie mogę się doczekać takiego u siebie jak młody zacznie się wypinać na wszystkie strony :)

reklama
noo bardzo szybko ! za chwilę połowa , wesele a po weselu już paach zleci moment jeszcze Ł cały czerwiec nie będzie chyba zwariuję i mam nadzieję że brzusio nie będzie za duży że spokojnie będę mogła prowadzić auto bo teraz jestem trochę rozkojarzona jak prowadzę , nie mogę się skupić eh ... taak ja też to właśnie widzę po mojej bratowej ale na CC ma już termin 3 marca ale sam fakt brzunio ma ogromny serio i jeszcze Oski za chwilę 2 latka to też daje jej popalić ..ale tak pięknie wygląda z brzuszkiem, tak ładnie mała się rusza i wypina dupkę jak ją zaczepię hy hy cudny widok i nie mogę się doczekać takiego u siebie jak młody zacznie się wypinać na wszystkie strony :)
fajnie to wyglada jak sie malenstwo rusza, widze po bratowej, mloda az calymi stopkami sie pcha i widac to i jak przyloze reke to jak kobie akrobatka

Luxi ja się cieszę z chłopaka :) Żeby tylko dzieciątko zdrowe było, tylko mam większe doświadczenie z dziewczynkami ;) Ale dam radę :)

Ewela ja mam tylko od kolezanki bujaczek xD Za to ciuszki oglądałam ale nic jeszcze nie kupiłam ;) Z tymi imionami to i dziś był zgrzyt.. ech.. on rzuca imiona dla żartów, a ja je łykam jak młody pelikan i mówię no super, ładne a on się śmieje, że dla jaj tak rzucił. I jeszcze się odgrazal, że jak jakieś wybiorę a on pójdzie dziecko zarejestrować, to da po swojemu...

Dziewczyny ja mam awersje do tych ruchów dziecka co je widać ;( Wolę je czuć. Każdy mówił, że jak będę miała swoje w brzuchu to mi się odmieni ale obawiam się,że nie :( Wiem, że jestem dziwna, ale moglam brzucha mamy nie oglądać, bo wtedy pierwszy raz to zobaczyłam i tak mi zostało.

Luxi ja się cieszę z chłopaka :) Żeby tylko dzieciątko zdrowe było, tylko mam większe doświadczenie z dziewczynkami ;) Ale dam radę :)

Ewela ja mam tylko od kolezanki bujaczek xD Za to ciuszki oglądałam ale nic jeszcze nie kupiłam ;) Z tymi imionami to i dziś był zgrzyt.. ech.. on rzuca imiona dla żartów, a ja je łykam jak młody pelikan i mówię no super, ładne a on się śmieje, że dla jaj tak rzucił. I jeszcze się odgrazal, że jak jakieś wybiorę a on pójdzie dziecko zarejestrować, to da po swojemu...

Dziewczyny ja mam awersje do tych ruchów dziecka co je widać ;( Wolę je czuć. Każdy mówił, że jak będę miała swoje w brzuchu to mi się odmieni ale obawiam się,że nie :( Wiem, że jestem dziwna, ale moglam brzucha mamy nie oglądać, bo wtedy pierwszy raz to zobaczyłam i tak mi zostało.
cos czuje, ze bedziecie miec problem z wyborem i imienia :laugh2:

Kruczyca dzięki za info :) Teraz jak coś, to będę odkrecac :D

Tak, z imieniem będzie problem ale musi być jakieś imię co i mnie i jemu się spodoba ;) A nie on mi wyskakuje ze Zbychem i Krzychem :/

No to Was zmartwie... do zmiany potrzeba obojga rodziców. Adika coraz bardziej wkurza mnie ten Twoj maz cieszę sie, ze zdrowie Wam dopisuje. Ewelinka fajnie sie Ciebie czyta, taki spokoj i radosc "bije" od Ciebie :)
Pozdrawiam

Melisko to mnie nie pocieszyłaś, ale mam nadzieję, że mąż tylko sobie żartował z tym imieniem i poda odpowiednie ;)

reklama
Do góry