reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
u nas dwa dni parapetowy za nami, dwa dni mialam chate pelna gosci, prezento duzo dostalismy, rodzice dali nam gruba koperte, takze sie ciesze, nagotowalam sie, nanosilam, ale warto, bo goscie zadowoleni, ale to nie koniec, bo jeszcze kolejne wizyty nas czekaja, rodziny mamy duze hihi :-p mam katar, ale daje rade, zaraz szykuje sie do pracy
u mnie trzeci dzien cyklu, niech juz @ ucieka sobie

Luxi super, że parapetowka udana :)
I tylko cieszyć się, że tesciowka znormalniala ;)
Mi się porobily mega problemy w domu u teściów, nie wiem jak dotrwam do porodu...

A ja dziś po wizycie i nie mylila mnie moja kobieca intuicja - syn :) Pani doktor pokazała dokładnie pitolka jak sobie sterczy haha! Mąż dumny, że to po nim :D

Szkoda nawet pisać... W mieszkaniu zrobi się kocioł, bo jak 3 rodziny mają mieszkać w jednym domu to jak to nazwać?
Ja wiem, że nie powinnam się denerwować ale są osoby które ciągle działają mi celowo na nerwy :( Naprawdę dobrze im to wychodzi.

Szkoda nawet pisać... W mieszkaniu zrobi się kocioł, bo jak 3 rodziny mają mieszkać w jednym domu to jak to nazwać?
Ja wiem, że nie powinnam się denerwować ale są osoby które ciągle działają mi celowo na nerwy :( Naprawdę dobrze im to wychodzi.
a Twoj nadal nie widzi powodu do wyprowadzki?

reklama
No właśnie nie. A jak mi powiedział co i jak, to widziałam, że sam był niezadowolony i ucinal temat..
Więc od kwietnia będzie z nami spał noworodek za ścianą. Wszystko się na pewno zmieni, a do mojego porodu zostaną jeszcze trzy miesiące.

Do góry