reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja tez bym chciala w ciazy brac slub :) A co mu tak zalezy, przeciez to nie on bedzie latal po sali weselnej z brzuchem do szyi tylko ty :p

A ja wlasnie uzmyslowilam sobie ze dzis mija rok od kiedy zaczelismy planowac ciaze... Pamietam moje szczescie jak wyszlam z gabinetu lekarskiego z idealnymi wynikami badan i slowami mojej ginki ze mam zielone swiatlo w staraniach bo jestem zdrowa i ze szybko zajde z takimi parametrami :) Gdyby ktos mi wtedy powiedzial ze na nastepne Swieta nie bede miala jeszcze fasolki to bym sie zalamala a teraz stwierdzam ze nie jest tak zle i jeszcze mi daleko do depresji :) Ciezkie momenty sa ale wiecej jest tych pelnych nadziei :)

Hej :)
Kasia tak mi przykro, że ta @ przylazla :( Ale najważniejsze jest to, że nowa ginka zaczęła działać od razu i pewnie następne święta spędzicie już z malenstwem :) Będziesz fajną mamuśką :) I grunt to to, że masz pozytywne nastawienie :))
Madziolina widzisz, mówiłam, że serducho będzie biło :)) Super, że ciąża się dobrze rozwija.
Ewelina wypoczywaj dla dobra maluszka i planuj wesele :) Oby Wam się udało przed narodzinami. Widziałam już tyle panien młodych z brzuszkami i wyglądały uroczo :)

Ja dziś idę na wizytę z mężem, bo się uparł :D
Mdłości mnie męczą ciągle, dobrze, że póki co nie wymiotuje. Wydaje mi się, że już lekko urósł brzuch i smaruję go balsamem ;)
Najgorsze, że mąż się napil i wygadal przy kolegach, że jestem w ciąży a rodzice nic jeszcze nie wiedzą, a w tym towarzystwie był jego kuzyn.. ech mam nadzieję, że tego nie usłyszał. Miałam ochotę udusić męża...

Hej dziewczynki :) Ja juz w podrozy do Polski :) Ten cykl sobie odpuszczam bo jeszcze mam okres wiec nie zdazylismy juz sie poprzytulac :p Trudno, zaczynamy znowu starania w od nowego roku, termin kolejnej bede miala w okolicach moich urodzin :) Moze akurat sie uda <3

Adii cos czuje ze i do meza zaczelo to dochodzic a wrecz zaczal sie cieszyc :)

reklama
Do góry