reklama
myslalam wczoraj o Tobie, super wiesci przynosisz, gratuluje corci :-)dziewczynki !podczytuje Was tyle ile moge ,ale czas nie pozwala za bardzo na pisanie tutaj
Madziolinko!!! Graty ! u mnie juz 13 tydz i bedzie córeczka; **mam nadzieje ze u Was wszystko ok! caluje
no ja w lutym/marcu wracam do gry, Ewelinka i Kasia czekaja na to, czy bedzie @ czy nie, oby nie :-)ja sie nie moge Lux doczekac kiedy Wy zaczniecie sie chwalic slicznymi dwoma krechami i do tego donoszonymi zdrowymi ciazami
to ja zaczne z jakimis 90 kg, pewnie gruba jak prosiak bede, Ty pieknie wygladasz, super :-)zaczelam od wagi 42kg zobaczymy fo ilu dobijemy)
mynia618
Aktywna w BB
no ja w lutym/marcu wracam do gry, Ewelinka i Kasia czekaja na to, czy bedzie @ czy nie, oby nie :-)
no to oby @ nie przyszla!! dziewczynki trzymam kciuki!!
sama jestem ciekawa jak to tam u nich bedzie :-)no to oby @ nie przyszla!! dziewczynki trzymam kciuki!!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hejo baby ;*
Mysia pieknie wygladacie ! Super ze coreczka ! Rosnijcie zdrowo bo brzunio masz juz ladny ! Aj tam kg nie wazne zrzucisz po )
Mi dzis leb peka i kazdego dnia czuje janiki ? Zobaczymy co z tego wyniknie buuziam !
Lece bo musze na chrzest jutro szatke kupic ... mimo wolnego mam tyle zalatwiania a ja nie mam sil ;(
Mysia pieknie wygladacie ! Super ze coreczka ! Rosnijcie zdrowo bo brzunio masz juz ladny ! Aj tam kg nie wazne zrzucisz po )
Mi dzis leb peka i kazdego dnia czuje janiki ? Zobaczymy co z tego wyniknie buuziam !
Lece bo musze na chrzest jutro szatke kupic ... mimo wolnego mam tyle zalatwiania a ja nie mam sil ;(
reklama
a ja w pracy do 17-tej a w domku burdel na kolkach i jeszcze kolezanka przyjdzieHejo baby ;*