Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Tak byloby idealnie i magicznie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale znam swojego pecha i wiem, ze troche se na ciaze poczekam ehhTak byloby idealnie i magicznie ...
zobacz jak ciezko jest zajsc a juz ciezej donosic no nie i to tak bardzo boliNie jestes sama ..mam przeciez to samo.. i oprocz Madzi daaawno daaawno nie bylo.tutaj innych ciazowych
no, ale czytalam, ze ma byc selekcja i gminy maja zwracac uwage na patalogie, ale ciekawe jak to w praktyce wyjdzie ehhBardzo , baardzo .... ten swiat jest niesprawiedliwyy .. teraz jak wyszlo 500zl na dziecko to patoole beda sie rozmnazac na pstrykniecie palca aaa czlowiek nie moze -.
maja podobno bardziej opdatkowac markety,ale tez to jest tak, ze chyba zeby dostac taki zasilek to nie moze przekroczyc suma 800 zl na osobe, a co jesli my mamy oboje z Tomkiem razem 4000-4700 co miesiac? nie bedzie nam sie to nalezac? chore toTaa i panstwo sie zaaadluzy ... bo ja znam taka kolesiowe co ma 9-cioro dzieci i co ona dostanie 4500.- ?? A ktos tylko tysiac bo ma trojke albo same 500.- bo dwojke ??no choora sprawa i skad takie kolosalne pieniadze wezma ?? Oczywiscie podaytki pojda do gory , jedzenie too w dupe z taka pomoca ..