reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Tak niby tak .. ale lepiej nie myslec o tym wcale ..robic to co sie robic, kochac sie z milosci , nie wyczekiwac niczego , nie przygladac sie organizmowi ..nie brac pod uwage zadnej jakiejs nowej odslony w cyklu ... zyc tak jak wczesniej gdy czlowiek nie myslal o dziecku i checi posiadania go ;))
Ale gdy wiekszosc czasu jest sie samemu w domu to niestety ta chec jest coraz wieksza ..

reklama
Tak niby tak .. ale lepiej nie myslec o tym wcale ..robic to co sie robic, kochac sie z milosci , nie wyczekiwac niczego , nie przygladac sie organizmowi ..nie brac pod uwage zadnej jakiejs nowej odslony w cyklu ... zyc tak jak wczesniej gdy czlowiek nie myslal o dziecku i checi posiadania go ;))
Ale gdy wiekszosc czasu jest sie samemu w domu to niestety ta chec jest coraz wieksza ..

dlatego warto sobie zorganizowac czas by tak nie myslec, ja wlasnie jak w tamta ciaze zaszlam to akurat bylan na diecie i cwiczylam i zaczelam nowa prace i zobacz, zapomnialam o tym wszystkim i bęc dwie kreski

Nam udalo sie wtedy w 8cyklu ale jak to zrobilismy nie mam pojecia .. pach nagle zamiast malpy to jednorazowe brazowe plamienie i dwie krechy na testach i mega radosc .. poranne mdlosci i nic wiecej piersi nie bolaly , brzuch tylko.czasem i spalam spalam spalam .. nie mam pojecia jak to sie wydarzylo ..chcialabym przezyc to jeszcze raz chociaz jeszcze raz .. eh

Nam udalo sie wtedy w 8cyklu ale jak to zrobilismy nie mam pojecia .. pach nagle zamiast malpy to jednorazowe brazowe plamienie i dwie krechy na testach i mega radosc .. poranne mdlosci i nic wiecej piersi nie bolaly , brzuch tylko.czasem i spalam spalam spalam .. nie mam pojecia jak to sie wydarzylo ..chcialabym przezyc to jeszcze raz chociaz jeszcze raz .. eh
no ja wtedy chyba w 7 cyklu zaszlam, moze 6, bo miesiac przerwy byl i moj szok byl zarabisty :-D

Tak ze strachu , z bolu , z rozczarowania , z braku nie dania mu tego na gwiazdke o co poprosil ostatnio gdy bylismy w kinie na Listach do M 2 .. to taka niemoc mocniejsza od nas ...to takie dziwne uczucie gdy nie wiesz o co chodzi i dlaczego tak dlugo to trwa ..

reklama
Tak ze strachu , z bolu , z rozczarowania , z braku nie dania mu tego na gwiazdke o co poprosil ostatnio gdy bylismy w kinie na Listach do M 2 .. to taka niemoc mocniejsza od nas ...to takie dziwne uczucie gdy nie wiesz o co chodzi i dlaczego tak dlugo to trwa ..
tez bylismy na listach do m 2 i bardzo poruszyl mnie ten film, bardziej niz pierwsza czesc i beczalam na filmie i smialam sie, i tak zamarzylam by na przyszle świeta miec juz noworodka w domku lub miec sliczny brzuszek ciazowy :-)

Do góry