reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobiety )
Ja tez dostalam jakiegos powera i chcialabym jak najszybciej do lekarza ) ale wiem ze do stycznia moment zleci )
Lux to super ze dziewczynka
U mnie szwagierka tez bedzie miala dziewczynke a na imie Kaja .. niech zdrowo rosnie maluda )
Ja tez dostalam jakiegos powera i chcialabym jak najszybciej do lekarza ) ale wiem ze do stycznia moment zleci )
U mnie szwagierka tez bedzie miala dziewczynke a na imie Kaja .. niech zdrowo rosnie maluda )
u nas Martynka lub Madzia :-)Hej kobiety )
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja tam dam Jagoda
Jadzie to sa psotniki, znam kilka takie gluty co ciagle brojąJa tam dam Jagoda
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Aaaj tam )chcialam Maja ale mam dyylemat
u nas wysyp dziewczynek o imieniu Maja, bardzo popularne jestAaaj tam )chcialam Maja ale mam dyylemat
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
No wlasnie szwagierka miala juz Maje ale zmarla po miesiacu ... wiec mam dylemat i dlatego teraz bedzie Kaja tak Kaja Maja ..
jej przykre to, nie moge przezyc gdy ktos traci dzieckoNo wlasnie szwagierka miala juz Maje ale zmarla po miesiacu ... wiec mam dylemat i dlatego teraz bedzie Kaja tak Kaja Maja ..
reklama
adiika
Fanka BB :)
Gratuluję Madzi i mężczyźnie Kasi wyników
Lux sorry za tą szwagierkę Bo właśnie moja jest tak samo jak Twoja bratowa na tym samym etapie ciąży Termin ma chyba na 25 marca.
Cassiah ja mam taką młodą siostrę, bo była bardzo wyczekanym dzieckiem Rodzice starali się o nią długo, mama zaszła w ciążę, poroniła, potem za 2 miesiące moja najstarsza siostra popełniła samobójstwo i po paru miesiącach moja mama zaszła znowu w ciążę i urodziła ją mając 43 lata. Ja miałam wtedy 14 lat i bardzo szybko wprawiłam się w opiece nad maleństwem Teraz to już duża dziewczyna, a pyskata, z chęcią cofnęłam bym czas, żeby znów była słodkim niemowlakiem )
Lux sorry za tą szwagierkę Bo właśnie moja jest tak samo jak Twoja bratowa na tym samym etapie ciąży Termin ma chyba na 25 marca.
Cassiah ja mam taką młodą siostrę, bo była bardzo wyczekanym dzieckiem Rodzice starali się o nią długo, mama zaszła w ciążę, poroniła, potem za 2 miesiące moja najstarsza siostra popełniła samobójstwo i po paru miesiącach moja mama zaszła znowu w ciążę i urodziła ją mając 43 lata. Ja miałam wtedy 14 lat i bardzo szybko wprawiłam się w opiece nad maleństwem Teraz to już duża dziewczyna, a pyskata, z chęcią cofnęłam bym czas, żeby znów była słodkim niemowlakiem )