reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dziewczynki normalnie rycze jak glupia ale ze szczescia!! 500 mln plemnikow!! Poza tym wszystkie parametry lepiej niz dobrze, ruchliwe, zywotne, zdrowe!! :D Normalnie ciesze sie conajmniej tak jakbym II ujrzala :D :happy: Nabralam nowych sil do staranek!!

Ewe co ty mowisz, norma to minimum 39 mln! Jest to norma na caly swiat ustanowiona przez Swiatowa Organizacje Zdrowia! Juz z takim wynikiem facet uznawany jest za zdrowego, plodnego i zdolnego do zaplodnienia :) A z moim to sie nie porownoj bo on jakis anormalny jest heheh Ale z dugiej strony zobacz, pół miliarda plemnikow a przez 11 miesiecy ani jeden nie zdolal zaplodnic :(

reklama
Jesli do konca roku sie nie uda to zrobie hsg wlasnie. Ale nie wydaje mi sie ze mam zapchane, nigdy zadnych chorob nie przechodzilam, nie mialam operacji itp itd. Ale zrobie zeby na 100% wykluczyc. Dwie rozne ginki mi powiedzialy ze przyczyny widza dwie - albo slabe nasienie albo zrosty w jajowodach. Albo mamy pecha :)

Do góry