reklama
tak tak, nasienie chcemy zbadacJesli podstawowe beda w normie to pewnie nie bedzie cie dalej wysylal. No i nasienie zbadajcie
Cassiah
Fanka BB :)
Dziewczynki normalnie rycze jak glupia ale ze szczescia!! 500 mln plemnikow!! Poza tym wszystkie parametry lepiej niz dobrze, ruchliwe, zywotne, zdrowe!! Normalnie ciesze sie conajmniej tak jakbym II ujrzala Nabralam nowych sil do staranek!!
madziolina_p
Dziewczynki normalnie rycze jak glupia ale ze szczescia!! 500 mln plemnikow!! Poza tym wszystkie parametry lepiej niz dobrze, ruchliwe, zywotne, zdrowe!! Normalnie ciesze sie conajmniej tak jakbym II ujrzala Nabralam nowych sil do staranek!!
Super, to tylko czekac kochana na dwie krechy !
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Suuper kochana !!!! Swietny wynik .. to moj nadal ma ich ostatecznie za malo ;((( co to 140 do 500 mln
Cassiah
Ewe co ty mowisz, norma to minimum 39 mln! Jest to norma na caly swiat ustanowiona przez Swiatowa Organizacje Zdrowia! Juz z takim wynikiem facet uznawany jest za zdrowego, plodnego i zdolnego do zaplodnienia A z moim to sie nie porownoj bo on jakis anormalny jest heheh Ale z dugiej strony zobacz, pół miliarda plemnikow a przez 11 miesiecy ani jeden nie zdolal zaplodnic
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Moze zapchane jajowody kasiula masz ???
reklama
Cassiah
Jesli do konca roku sie nie uda to zrobie hsg wlasnie. Ale nie wydaje mi sie ze mam zapchane, nigdy zadnych chorob nie przechodzilam, nie mialam operacji itp itd. Ale zrobie zeby na 100% wykluczyc. Dwie rozne ginki mi powiedzialy ze przyczyny widza dwie - albo slabe nasienie albo zrosty w jajowodach. Albo mamy pecha