Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Tak zrobie je po nowym rokuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jakie badania masz w planach? ja prl, progesteron i powtorze tshTak zrobie je po nowym rokuu
masz fajna ginke z tego co pamietam, wiec licze, ze Wam pomoze :-)Madziu piekna beta! Serdecznie gratuluje
Wiem dziewczyny ze musialam w koncu to zrobic. Po prostu sie boje ze bedzie zle i sie zalamie Jestem strasznie slaba psychicznie na takie rzeczy... Ale co ma byc to bedzie! Tak Luxi, jesli beda zle to od razu do androloga a jesli dobre to w grudniu w Polsce dam mojej gince.
Ewe ja tobie polecam zrobic conajmniej: USG dopochwowe (baaardzo wazne), cytologie, TSH, morfologie krwi i żelazo. To sa podstawy staraczki, ja je zrobilam od razu gdy zaczelam sie starac.
pamietam, jeny jaki by to cudny prezent byl :-)Tak, swietna jest, jest specjalistka od nieplodnosci i glownie tym sie zajmuje. A moze juz nie bedzie co pomagac bo sie w koncu uda Na Mikolajki moze bedzie prezent bo termin @ mam na ten dzien
a nie chcesz isc do lekarza by Cie na jakies skierowal?Hmm jakos nie myslalam jeszcze jakie zrobie ale wezme przyklad od Kasi