reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madziu piekna beta! Serdecznie gratuluje :)

Wiem dziewczyny ze musialam w koncu to zrobic. Po prostu sie boje ze bedzie zle i sie zalamie :( Jestem strasznie slaba psychicznie na takie rzeczy... Ale co ma byc to bedzie! Tak Luxi, jesli beda zle to od razu do androloga a jesli dobre to w grudniu w Polsce dam mojej gince.

Ewe ja tobie polecam zrobic conajmniej: USG dopochwowe (baaardzo wazne), cytologie, TSH, morfologie krwi i żelazo. To sa podstawy staraczki, ja je zrobilam od razu gdy zaczelam sie starac.

Madziu piekna beta! Serdecznie gratuluje :)

Wiem dziewczyny ze musialam w koncu to zrobic. Po prostu sie boje ze bedzie zle i sie zalamie :( Jestem strasznie slaba psychicznie na takie rzeczy... Ale co ma byc to bedzie! Tak Luxi, jesli beda zle to od razu do androloga a jesli dobre to w grudniu w Polsce dam mojej gince.

Ewe ja tobie polecam zrobic conajmniej: USG dopochwowe (baaardzo wazne), cytologie, TSH, morfologie krwi i żelazo. To sa podstawy staraczki, ja je zrobilam od razu gdy zaczelam sie starac.
masz fajna ginke z tego co pamietam, wiec licze, ze Wam pomoze :-)

Tak, swietna jest, jest specjalistka od nieplodnosci i glownie tym sie zajmuje. A moze juz nie bedzie co pomagac bo sie w koncu uda :) Na Mikolajki moze bedzie prezent bo termin @ mam na ten dzien ;)

reklama
Ewe kazdy lekarz ci poleci te badania co napisalam wiec szkoda kasy na lekarza. Dopiero z wynikami idz do niego i jesli on bedzie uwazal ze potrzebne jest dalej sie badac to zrob. Np jeslj tsh bedzie zle to wysle cie na LH, fsh itp itd. No minimum jakie mozesz zrobic to usg, tsh i cytologia.

Do góry