reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Oj biedna ..oby nic sie powaznego nie stalo .. tak to jest w ciazy kobiety bardziej sa narazone na infekcje i rozne bakterie ... dlatego zmiana bielizny jest rowniez wazna zamiast jednego paseczka ktory nie chroni
ona dba o siebie, cieplo sie ubiera, majtki tylko bawelniane i zobacz, od poczatku zle znosila ciaze i ciagle cos pod gorke :no:

reklama
Oj Ewelina ja Ci współczuję mdłości, ja dziś mam już spokój ;)
Dziś moje dwie siostry mają urodziny, ale młodszej muszę dziś kupić prezent i chyba wiem co kupię ;) Tylko tak ciężko kupić coś dla 10-latki, bo juz wszystko ma :/
Lux, oby sie nic zlego nie stalo szwagierce. W ktorym jest miesiacu?

Oj Ewelina ja Ci współczuję mdłości, ja dziś mam już spokój ;)
Dziś moje dwie siostry mają urodziny, ale młodszej muszę dziś kupić prezent i chyba wiem co kupię ;) Tylko tak ciężko kupić coś dla 10-latki, bo juz wszystko ma :/
Lux, oby sie nic zlego nie stalo szwagierce. W ktorym jest miesiacu?
bratowej nie szwagierce :-)
19/20 tydzien

Lux to niepokojace, trzymam kciuki za bratowa, oby bylo dobrze niech dba o siebie!

Zgadzam sie z wami, a polacy sa wyjatkowo po****aani na punkcie zakupow. Mama mi mowila co sie dzialo przed 11 listopada. Ludzie to maja nasrane. Jakby jakas apokalipsa szla! Jakby mialo nie byc zarcia w sklepach.

Adii to ty masz 10 letnia siostre?? O rany :) Taka mloda a lada chwila ciocia zostanie ;) No niestety dzieci w dzisiejszych czasach maja wszystko zgadzam sie :( A co kupic to nie polece bo nie mam dzieci w rodzinie za bardzo..

Ewelinka pij herbatki na mlodsci, np rumianek. A kiedy masz termin @?

Ja dzis rano zawiozlam nasienie do badania, dzis po 17 wyniki... Juz oczywiscie zwymiotowalam ze stresu :( Tak bardzo sie boje... Niby zdrowy jest stosunkowo i mlody i w ogole testosteronu mu nie brakuje bo wylewa sie z kazdej strony ale gina powiedziala mi ze ja mam wyjatkowo dobre wyniki badan i to ze jeszcze nie ma ciazy jest hmm "zastanawiajace"...wiec duze prawdopodobienstwo ze cos jest nie tak... :( Ehh jak tu wytrzac do 17 :(

Lux to niepokojace, trzymam kciuki za bratowa, oby bylo dobrze niech dba o siebie!

Zgadzam sie z wami, a polacy sa wyjatkowo po****aani na punkcie zakupow. Mama mi mowila co sie dzialo przed 11 listopada. Ludzie to maja nasrane. Jakby jakas apokalipsa szla! Jakby mialo nie byc zarcia w sklepach.

Adii to ty masz 10 letnia siostre?? O rany :) Taka mloda a lada chwila ciocia zostanie ;) No niestety dzieci w dzisiejszych czasach maja wszystko zgadzam sie :( A co kupic to nie polece bo nie mam dzieci w rodzinie za bardzo..

Ewelinka pij herbatki na mlodsci, np rumianek. A kiedy masz termin @?

Ja dzis rano zawiozlam nasienie do badania, dzis po 17 wyniki... Juz oczywiscie zwymiotowalam ze stresu :( Tak bardzo sie boje... Niby zdrowy jest stosunkowo i mlody i w ogole testosteronu mu nie brakuje bo wylewa sie z kazdej strony ale gina powiedziala mi ze ja mam wyjatkowo dobre wyniki badan i to ze jeszcze nie ma ciazy jest hmm "zastanawiajace"...wiec duze prawdopodobienstwo ze cos jest nie tak... :( Ehh jak tu wytrzac do 17 :(
kurcze oby wyniki byly dobre, a chcecie potem isc z nimi do lekarza?

Kasiu no wlasnie jak wypilam rumiankowa to mi jakos lepiej ale caly dol brzucha ciagnie , boli , czuc go
Mam 9dni do @ i mam nadzieje ze to taki psikusny cykl miesiac i @ przylezie ...

Kochana badanie jest najlepszym wyjsciem.jakie mogliscie wybrac .. bedziecie wiedziec tak jak u nas ..tylko sek w tym ze ja nie mialam.zadnych konkretnych badan ..

reklama
Kasiu no wlasnie jak wypilam rumiankowa to mi jakos lepiej ale caly dol brzucha ciagnie , boli , czuc go
Mam 9dni do @ i mam nadzieje ze to taki psikusny cykl miesiac i @ przylezie ...

Kochana badanie jest najlepszym wyjsciem.jakie mogliscie wybrac .. bedziecie wiedziec tak jak u nas ..tylko sek w tym ze ja nie mialam.zadnych konkretnych badan ..
a chcesz je zrobic? ja niedlugo z nimi ruszam

Do góry