wiesz a on widzi, ze ta silownia mu caly swiat przeslania?Bardziej silownia , pilka , pepsi i inne gazowy nie zdrowe i zbedne
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Pilka mu caly swiat przeslania
madziolina_p
Fanka BB :)
Nie tu problem uwazam, bo moj tez ma mnostwo zajec, a mnie traktuje normalnie, jak kobiete. Niech on chodzi na silke, robi to co lubi, ale niech tez bedzie kochajacym facetem, itp. A to z tym seksem i wlaczeniem meczu? Zenada. Fakt moglo by byc tak, ze spotkala bys kogos innego, jeden numerek i bobo
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
;((((
wiesz tak mi sie przypomnialo jak napisalas, ze nie skonczyliscie sie kochac na porzadnie a on juz tv wlaczyl, widze, ze chyba do seksu mu jestes potrzbena, skoro tak postepuje, okropne to bylo z jego stronyPilka mu caly swiat przeslania
Moja kolezanka byla w takim zwiazku i musiala dac sobie pare dni oddechu i poszla na impreze tam facet ja zauroczyl jeden numerek a potem z mezem sie pogodzila stal sie inny milszy a co sie pozniej okazalo ze ejst w ciazy a starali sie ponad 5 lat.
niezla historia, ale czesto tak jest w tym naszym zyciuMoja kolezanka byla w takim zwiazku i musiala dac sobie pare dni oddechu i poszla na impreze tam facet ja zauroczyl jeden numerek a potem z mezem sie pogodzila stal sie inny milszy a co sie pozniej okazalo ze ejst w ciazy a starali sie ponad 5 lat.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Zobaczymy co to bedzieee
reklama
a jak samopoczucie dzis?Zobaczymy co to bedzieee