Wnioskujac z tego pisania juz dluzszego czasu to widze, ze on ma bardzo egoistyczne podejscie powiem tak: gdyby mu zalezalo to by poszedl, samo sienie zrobi...chyba mu nie zalezy na Tobie i dziecku, bo jesli by mial jakas chcec zostac ojcem to by walczyl, sam by do lekarza poszedl, dla mnie to chore co on robi, gdzie w tym jestes Ty? na samym koncuNie bede ciagle sie prosila zeby poszedl do lekarza ..on tlumaczy ze nie ma czasu alee na boga jezeli pragnie sie dziecka to robi sie wszystko zeby je miec a nie tlumaczy praca ..bez przesady nie tylko on pracuje .. mam totalnie gdzies ten zwiazek , nie zalezy mi , spie w drugim pokoju i kazda noc placze bo peka mi serce bo ja robie wszystko by nas , siebie uszczesliwic a ten kuzwa krolewicz nie moze znalezc 1Godziny na lekarza ?? Bez jaj , nie mam ochoty walczyc o nas
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Rozumiem Twoje zdenerwowanie, on sie pewnie boi, nie wiem... Wspolczuje, ale faceci nas nie zrozumieja
wiesz Madzia, jego moze bolec to, ze sa slabe wyniki i sie nie moze pozbierac, moze to go w jakis sposob paraliżuje?Rozumiem Twoje zdenerwowanie, on sie pewnie boi, nie wiem... Wspolczuje, ale faceci nas nie zrozumieja
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Tak zdecydowanie na samym koncu ... ostatnio tak sie wkurzylam ..kochalismy sie a gdy juz doszlismy on siegnal po pilot i wlaczyl mecz a ja nawet jeszcze nie zeszlam z niego ... no myslalam ze dostane bialej goraczki to bylo dla mnie takie chore ... nie czuje sie kobieta przy nim ...w zadnym calu .. wystroje sie to i tak nie uslysze slowa "ladnie dzis wygladasz" juz nie licze na pieknie tylko na ladnie ale nawet tego nie uslysze ... i on chce slubu??? O nie nigdy nie popelnie takiego bledu
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Bez przesady ze on to przezywa ??? Raczej nie ... a co ja mam powiedziec ..jak ja sie czuje ??? Jestem.pomiedzy mlotem a kowadlem !! Miedzy normalnym zaplodnieniem moze kiedya z kims innym albo faszerowanie sie tabletami , inseminacje i nigdy nie miec swojej malej ksiezniczki z nim
wlasnie ja przedtem napisalam, ze on Cb nie zuawaza, ze ma Cie gdzies, a i sam sie boi, bo przeciez tez ma uczucia, wiesz musisz to przemyslec i zobaczysz co dalejBez przesady ze on to przezywa ??? Raczej nie ... a co ja mam powiedziec ..jak ja sie czuje ??? Jestem.pomiedzy mlotem a kowadlem !! Miedzy normalnym zaplodnieniem moze kiedya z kims innym albo faszerowanie sie tabletami , inseminacje i nigdy nie miec swojej malej ksiezniczki z nim
wiesz ja bym tez slubu nie brala z kims takiem, on Cie traktuje bardzo przedmiotowo i zauwazylam, ze on nie widzi rzeczy waznych, tylko silownia i piwko a gdzie reszta? nie na piwku zycie polega i on musie sam to zrozumiec, ja z moim zrobilam porzadek i sie skonczylo chlanie, wypije, ale rzadko i maloTak zdecydowanie na samym koncu ... ostatnio tak sie wkurzylam ..kochalismy sie a gdy juz doszlismy on siegnal po pilot i wlaczyl mecz a ja nawet jeszcze nie zeszlam z niego ... no myslalam ze dostane bialej goraczki to bylo dla mnie takie chore ... nie czuje sie kobieta przy nim ...w zadnym calu .. wystroje sie to i tak nie uslysze slowa "ladnie dzis wygladasz" juz nie licze na pieknie tylko na ladnie ale nawet tego nie uslysze ... i on chce slubu??? O nie nigdy nie popelnie takiego bledu
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ale moj nie pije
nie chodzi o picie, ale sama kiedys pisalas, ze piwko, pepsi silownia i tv, o to mi chodziAle moj nie pije
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Bardziej silownia , pilka , pepsi i inne gazowy nie zdrowe i zbedne