reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madziolinko wydaje mi sie ze jak na dwa tygodnie po zabiegu nie jest zla ta beta.Ciekawe za ile lekarz kaze sprawdzic ponownie

Kotek trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Hej dziewczyny co tam jak tam :) U mnie raczej cykl na straty także nie przeżywam wogole.
Madziu dobrze ze beta spada, tylko czekać na zielone światło :)
Ewelinka super ze sobie wypoczeliscie tylko szkoda uszatego.

Madziula wszystko bedzie dobrze napewno :) Cholera gdyby nie forum to bym nawet nie slyszala o czyms takim... Skad takie gowno sie bierze...

Megi a czemu twoj na straty?

Kotek no to kciuki mocne za ponutrze! Kazde odchylenie od normy wrozy dobrze :) A czemu ciezko by ci bylo uwierzyc?

Bo staram się już 8 miesiąc to czemu akurat ten miałby być szczęśliwy.. Kurka mija szwagierka mieszka że mną na jednym poziomie i może tułów 2 miesięczna dzidzie i zaszła w drugim cyklu. No niby ja też mogę ją ponosić itp ale to nie to samo.

reklama
Do góry