reklama
Bo z nimi tak jest... Myślą że im nigdy nic, uważają to za swoją męskość i skoro mają ochotę na seks to w tych sprawach z nimi wszystko w porządku, a gdy okazuje się ze coś nie tak jest z nasieniem to często upada ich pewność siebie w sprawach intymnych. Dlatego boją się tego badania bo wykaże czarno na białym czy są "prawdziwymi facetami" czy nie. Tak mi to mój K wyjaśnił gdy go w końcu przycisnelam czemu nie chce się zgodzić na badanie gdyby coś.
Cassiah szkoda ze plamienia przyszły... Bardzo Ci kibicuje
Cassiah szkoda ze plamienia przyszły... Bardzo Ci kibicuje
Dzieki Gosiu. Bardziej niz kolejny bezowocny cykl zmartwily mnie te plamienia jako takie. Bo zawsze mialam 1-2 dni przed @, a teraz jesli beda trwac kilka dni to moze byc cos niedobrego
Przykro mi...
A ja nam takie wzdęcia jakbym w 4 miesiącu była przynajmniej...
Kotek kciukasy za jutro! Daj mi nadzieje ze mozna zajsc w 8 cyklu bo ja zaraz go rozpoczynam :*
Bardzo bym chciała dać Ci nadzieję
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
))
A wy dziewczyny mialyscie kiedys stycznosc z takimi plamieniami przed okresem? Albo moze slyszalyscie cos o tym?
Moj S. sie zalamal ze znow sie nie udalo Chyba z miesiaca na miesiac ja to coraz lepiej znosze a on coraz gorzej ;(
Ja w czerwcu to miałam plamienia 5 dni normalnego okresu nie było ale te plamienia to była miesiączka bo po 29 dniach była kolejna
reklama